Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves lány vagyok és még...

24 éves lány vagyok és még soha nem jártam senkivel, nem csókolóztam és még szűz vagyok! Szerintetek ciki? Ha összejövök egy pasival, cikinek fogja ezt tartani? Félek, hogy kiröhögnek.

Figyelt kérdés

2013. jan. 25. 00:29
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Túlságosan egyoldlaúan látod ezt a dolgot.

Régen a 8 óra munka az 8 óra munka volt, utána nem volt msn, facebook, iphone, hipermarketek és ilyen dolgok. Ha él még nagyszülőd, kérdezd meg csak nyugodtan. Az a világ nem ez volt. Nem rohatak úgy az emberek, mégis békében megéltek egymás mellett. Nem volt ennyi elvárás és az igény is csak annyi volt, hogy szeressék egymást.

Napjainkra ez megváltozott. És a válásokat sem vetted hozzá. 50-70 évvel ezelőtt mennyi válás volt és mennyi van napjainkban? És a családon belüli erőszak? Ezek a dolgok szerinted a szeretet jelei? Mert szerintem nagyon nem.. attól, hogy van kivel dugni még nem biztos, hogy minden jó. Más világ volt régen. Élő nagymamám aki tudna mesélni erről...

2013. jan. 25. 15:14
 42/59 anonim ***** válasza:

Attól,hogy 30 évesen(mondjuk) kezdesz el szexelni,attól még lehet rosz a kapcsolatod.Semmi sem biztosítja,hogy így jobb lesz.Az a biztos,ami már megtörtént.

És igazából csak remélheted,hogy olyannal vagy/leszel,aki örökre megmarad.De semmi biztos módszer nincs.

2013. jan. 25. 15:25
 43/59 anonim ***** válasza:

Ez nálam csak azért alakult így, mert először szeretnék a saját lábamon állni, egy normális munkahelyet, hogy magamat el tudjam látni és a páromat is.

Nem aarom a szüleimre terhelni ezt is, és mert a suli mellett nagyon nem lett volna lehetőségem értelmesen barátnőt keresni, egyszerűen nem mindig lett volna időm vele foglalkozni. Szerencsére most úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, de abban igazad van, hogy nem a kor miatt lesz jó a dolog.

2013. jan. 25. 15:39
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:07

Öndicséret büdös. :)

Egyébként írt neked valaki olyat, hogy itt senki nem vallásos? Úgy rémlik, hogy ilyet nem írt senki. És hogy megnyugtassalak: én vallásos vagyok, de úgy gondolom, hogy nem csak emiatt lehet a testi tisztaságot nagyra becsülni.

A legutóbbi válaszod is azt bizonyítja számomra, hogy túlontúl okosnak képzeled magad. Csupa baromságot írsz.

Szerintem régen mennyi volt egy ember élettartama? Amiről te beszélsz, az is más világ volt, más értékrendet képviseltek az emberek. Ennyi erővel a keleti országokban is tök normális az, ami folyik, vagyis hogy 8-9 éves kislányokat férjhez adnak. És barom az, aki nem megy férjhez 8-9 évesen.

Szállj le a magas lóról. Ne akard rásütni a gyerekes kis meglátásaidat az emberekre. vagy barátkozz olyanokkal, akik nem csicskák. Ők legalább egyet fognak érteni veled. De ne itt kavarj olyan embereknek, akik nem azt az erkölcsi értékrendet képviselik, amit te.

2013. jan. 25. 17:46
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok én régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy hol vannak a vallásos, rendes lányok a korosztályomból. Akkor olyan válaszokat kaptam, hogy olyan már nem létezik, 22-25 évesen már senki sem szűz és hasonlók. Itt a példa a kérdező személyében, hogy igenis léteznek csak nagyon ritkák és hatalmas értékek. Ezeket az értékeket csak azok képesek észrevenni, akik maguk is azt az életformát élik, mint ők.

Tudom, hogy most is azok kezdtek itt el civakodni a válaszolók közül, akik kicsapongó életet élnek. Éljenek, de akkor ne ítéljék el azokat, akik nem ezt teszik és normális életet akarnak felépíteni maguknak.

2013. jan. 25. 18:10
 46/59 anonim válasza:
100%
Nem ciki és én nem is ítélem el egyáltalán...egyszerűen csak furcsa :)
2013. jan. 25. 20:55
 47/59 anonim ***** válasza:
#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szűz az nem gondolkodik felnőtt módjára? Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
2013. jan. 26. 01:58
 48/59 anonim ***** válasza:

Ilyen téren a nők sokkal kegyetlenebbek. Hacsak nem egy utolsó tapló parasztot fogsz ki, nem lesz semmi gond.

20F ugyanebben a cipőben.

2013. jan. 26. 20:18
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 vagyok fiú (nem csúnya,a külsőm alapján sokan azt hiszik, hogy nagy bulizós nőfaló vagyok pedig ellenkezőleg )és ugyan úgy vagyok mint a kérdező lány , majd lesz akivel összehoz a sors ,bár hogy olyan lányt találjak aki nem járt senkivel szinte esélytelen. :(
2013. jan. 27. 01:10
 50/59 anonim ***** válasza:
75%
18 eves lany vagyok es meg mindig szuz es egyelore el sem szeretnem vesziteni!
2013. febr. 3. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!