Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves lány vagyok és még...

24 éves lány vagyok és még soha nem jártam senkivel, nem csókolóztam és még szűz vagyok! Szerintetek ciki? Ha összejövök egy pasival, cikinek fogja ezt tartani? Félek, hogy kiröhögnek.

Figyelt kérdés

2013. jan. 25. 00:29
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
47%

1. nem ciki

2. hülyeség kihagyi és félni sem kel tőle

3. ha közel laksz csókolózhatunk így ezt a részét letudtad

4. ez a pont akkor lesz számodra érdekes ha bevállalósabb vagy kíváncsibb vagy :D

28F

2013. jan. 25. 02:34
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

33. Úgy látom, te ezt nagyon magadra vetted.

Talán igaz a mondás: "Megsérteni nem, csak megsértődni lehet."

Egy szóval nem mondtam, hogy aki szexelt már, "annak nincsenek álmai és hasonlók". De ha te ilyet látsz valahol, kérlek idézz.

Ha én 17 évesen találtam volna olyat aki eléggé megfelel...

Nálam ez nem így működik. Ezt meg kell értened. Csak egy ember felel meg "eléggé", hogy a te szavaiddal éljek. Az az ember lesz majd a fény az életemben. Nem hiszem, hogy bármi esélyem is lett volna 17 évesen megtalálni ezt a lányt, hiszen akkor még valamennyivel másképp szemléltem a világot. Persze nem azt mondom, hogy nem találhatja meg az ember annyi idősen élete szerelmét, csak magamról beszélek. Akkor, annyi idősen biztos, hogy nem tudtam volna úgy megélni ezt, mint most. És elárulom neked: van egy lány. Ő elmondhatatlanul ragaszkodik hozzám. Én is nagyon-nagyon szeretem őt. Valószínűleg hamarosan el is fogom veszíteni a szüzességem, de ettől még nem fog megváltozni amit gondolok. Ebben a pillanatban, 2013 január végén úgy gondolom, hogy ő lesz az az ember, akivel az életem eggyé válik.

Ha ez bármi okból kifolyólag mégis másképp alakulna, vagyis ha ő meggondolná magát (most azt nem akarom feszegetni, hogy én ezt jelen pillanatban nehezen tudnám elképzelni).. mert akárhogy is nézzük, ez a lehetőség is fennáll. El tudnám engedni, mivel akkor tudom, hogy neki az a legjobb. A szeretet a kölcsönös megértésről és odaadásról szól. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer valakit találnak és az illető megcsalja, akkor erőszakkal (veszekedéseel, neadjisten verekedéssel) "megnevelhetik" a párjukat. Ez nem így működik. Ha a megcsalás megtörténik, akkor ott már régen rossz valami. Hogyha ezt a dolgot a két fél nem képes úgy megbeszélni egymással, hogy mindkettőnek jó legyen, akkor csak is az elengedés jöhet szóba. Tudom, egy-egy ilyen alkalommal, amikor csak 1 évig vagy csak 2 hétig volt együtt egy fiú és egy lány, akkor sok tapasztalatot lehet szerezni a szexben. De azt ne felejtsük el, hogy mindenki elkezdte valamikor és van aki így is csak egy k*rógép marad. Én pedig ezt úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet ahhoz, hogy a párommal felfedezzük egymás testét és megtaláljuk a legapróbb dolgokat is az öröm kapujához :)

Lehet, hogy te ezt álszentségenk tartod, de ennél valóságosabb példa nem lehetek, minthogy itt írom ezeket a sorokat. Nálam így működik. Ha nem hiszed, ezen már nem tudok segíteni.

#13, 31 voltam

2013. jan. 25. 02:36
 33/59 anonim ***** válasza:
83%

Nem az,hogy magamra vettem...

Ja,34es,valószínű majd pont itt lesz szerencséd...

Amúgy meg nem tudom mit vársz-vártok a szerelemtől,az csak egy kiegészítés,egy + jó dolog,nem " a fény" annyira nem is tudjátok,hogy többet képzeltek bele,mint ami.Én már voltam szerelmes,és ez nem egy megismételhetetlen dolog.

És nem a minden,hanem valami ami jó.Persze ezt majd lehet csak utólag ismeritek fel...

Az biztos,hogy eléggé el vagytok rugaszkodva a földtől...

erről jutott eszembe,a John Carter c. filmet valahol úgy emlegetik,mint "fuvaros Jani"

Ő is elrugaszkodott a földtől,de szó szerint...

Na még zárásképp,hitelesebb lenne,ha nem lennétek így el varázsolva,de mindenképp értelmetlennek tartom.

Persze azt csináltok,amit akartok.-na megyek aludni.

2013. jan. 25. 02:52
 34/59 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok. Tudod, 13, 31...

Voltam én is szerelmes. Sokszor. Sőt, barátnőm is volt, csók is volt. Ezt nem lehet azokkal összehasonlítani. Na de nem bizonygatom. Ezt midnenkinek magának kell megtapasztani.

2013. jan. 25. 03:02
 35/59 anonim ***** válasza:
72%

az a baj, hogy szerintem ha ez 24 évesen kérdés, akkor még mindig éretlen vagy egy párkapcsolathoz.

mellesleg szerintem 1 ilyen lányra jut 10 ilyen fiú (csak itt gykn), szóval nem fognak kiröhögni. inkább csak a tipikus jóképű macsók, akikre olvadnak a lányok, azok mennek numerára.

de szerintem manapság már eleve egy 24 éves szűz lány is ritka, nem várható el, hogy legyen felnőtt gondolkodása is. aztán kérdéses, miért maradt szűz.

2013. jan. 25. 06:40
 36/59 anonim ***** válasza:
Bocs, nem ide akartam, de ha nem nőt, hanem férfit írok, ide is megfelel:D
2013. jan. 25. 07:06
 37/59 anonim ***** válasza:
62%

38-as: idióta vagy. Ha látnál, megállás nélkül csöpögne a nyálad. ;)

32-es: te vagy az a típus, aki nagyon okosnak gondolja magát, és ezt be is akarja bizonyítani.

Ekkora baromságot, hogy a történelem is bizonyítja, hogy mi vagyunk a hülyék...mutass már egy forrást kérlek!

Hiába próbálod a saját igazadat bizonyítani, ez itt nem fog menni.

Egyszerűen vannak emberek (tudod, a hülyék), akik már erkölcsi értékrendet képviselnek, mint te. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen, beszari, büdös, csúnya. Egyszerűen csak más.

Én pl millió éretlen, beszari, büdös és csúnya embert látok szórakozóhelyeken (igen, még oda is járok), akik szexelnek számukra teljesen idegen emberekkel. Ez lenne az érettség?

Nekem nincs bajom azzal, aki normálisan tudja kezelni a szexualitását. Nem dug össze-vissza, és igenis úgy tekint erre, mint egy nagyon bensőséges dologra, és nem mint állatias ösztöneinek kielégítésére.

Ha neked ez nem tetszik, ám legyen.

De ne akard bemagyarázni senkinek, hogy hülye lenne emiatt. És főleg ne csicskázz. Nagy értelemre vall.

2013. jan. 25. 11:51
 38/59 anonim ***** válasza:
Bocsánat, 37-esnek és 31-esnek szól a válaszom.
2013. jan. 25. 11:52
 39/59 anonim ***** válasza:
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta tűntek el válaszok, szóval most jól meg van keveredve minden.
2013. jan. 25. 13:20
 40/59 anonim ***** válasza:
30%

történelmi bizonyíték kell?Mondjuk az,hogy a legkésőbb 15 éves korig házasodtak az emberek az utóbbi pár évtizedet kivéve.És az első éjjel szexeltek is.Mostanában ez ki tolódott,de max 17-8 évesen minden épp szexuális étvággyal és épp elmével rendelkező,valahogy kinéző ember túl van az első szexen.És ez baromira nem értékrend,amit ti csináltok,hanem :Vagy túl válogatósak vagytok,és senki nem felel meg eléggé,vagy rondák vagytok,vagy igénytelenek,vagy túl gyerekek egy kapcsolathoz.De akár lehet ezek keveréke is.

Értékrend azoknál,akik vallási okokból nem szexelnek házasságig.Mint a Jehova tanúi.De hát velük lehet vagy egyet érteni,vagy nem,de náluk ez része egy nagyobb,összetettebb vallási rendszernek,náluk ez alap.És hogy ki hány évesen házasodik,az egyéni dolog.És ha van valakijük,csakis ezért nem szexelnek,mert hisznek abban az egészben.De ti?Csak az előbb felsoroltak miatt,ami baromira nem értékrend és még csak nem is egy becsülendő dolog,főleg hogy ideológiát csináltok belőle.Ami egy nevetséges dolog és ezt akarjátok beadni mindenkinek,hogy értékrend...

Én mindenki szerint egy intelligens ember vagyok,és ha valamiben van logika,azt meg értem.És azon kívül,amiket le írtam,nektek nincs logika abban,amit csináltok.

Ennyit erről...

2013. jan. 25. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!