Pasik, őszintén! 22 éves lány vagyok és szűz. Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Volt már rá lehetőségem, de valamiért nem akartam. Nem vagyok csúnya, sőt sokan próbálkoznak is. Ti mit szólnátok ha megismerkednétek egy ilyen lánnyal és ez kiderülne?2013. jan. 4. 14:23
2/26 A.Romanov válasza:
Örülnék neki, szerintem is jó :)
4/26 anonim válasza:
Hát nézd, nyilván van oka annak, amiért még mindig szűz vagy, de cikinek nem mondanám. Ezt az okot viszont érdemes feltárni. Ha most megismerkednénk és megtudnám, eleinte érdekesnek tartanám kicsit (nem voltam szűz lánnyal sosem), viszont ha már őszinte választ vársz, hónapokat nem várnék rád.
23f
6/26 anonim válasza:
szerintem ez annyira nem számít. ha egy sráccal azonos az érdeklődési köröd, bejöttök egymásnak, akkor az se számít, ha 3,4,5... vagy az első.
7/26 anonim válasza:
ha cikinek érzed sexelj,megteheted,nő vagy,én pl 21
éves férfi vagyok és pl nekem nemtelik prostira,barátnő
nemkell,bár,ha kéne se lenne,eddig kellett de csúnyán
lelettem ugatva,diszkóba meg nemjárok,mert nincsenek
haverjaim,bár,ottis csak a partiarcokat cumizzák le
8/26 anonim válasza:
Majd akit tényleg érdekelsz, és azért szeret, aki vagy, azt nem fogja zavarni. Ebből levonva a konzekvenciák nem is érdemes azon tépődni, hogy ki mit gondol róla.
9/26 anonim válasza:
Cikinek egyaltalan nem tartom, kiveve ha valami vallasi oka van vagy ilyesmi, mivel az a korszak mar elmult. Ha viszont nem ilyesmirol van szo akkor en nagyon orulnek egy szuz lanynak...
20/F
10/26 anonim válasza:
Abszolut nem ciki. En is akorul veszitettem el. 28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!