Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha 12 eves korom ota nem...

Ciki ha 12 eves korom ota nem vagyok szuz?

Figyelt kérdés
Bocsi a hibakert,csak telon vagyok.

2012. jún. 18. 22:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim válasza:
Hát b a z d m e g engem még föl sem vilagositottak a szüleim csak tök véletlenül tudom mit mondasz... 12F
2016. máj. 14. 15:28
 62/65 anonim ***** válasza:

Nem értem meg, h miért akartad azt 12 évesen... De mindegy..

Már késő azon gondolkodni, hogy gáz-e

2016. máj. 27. 06:59
 63/65 anonim válasza:
örömlány atomreaktorakcióban
2020. márc. 22. 00:20
 64/65 anonim válasza:

Nem gáz egyáltalán!És hadjátok ezt a baromságot,hogy:Jajj úristen te nem vagy normális én ennyi évesen még barbiztam meg a többi fasság🙄🙄

Nagyon sokan korán érnek és erről nem is tehetnek engem 11 évesen 17-nek néztek én is korán érő tipus vagyok🤷‍♀️én most 14vok és a fium 18 én is 12és fél évesen vesztettem el ami egyáltalán nem gond deh ha már elveszted nagyon fontos,hogy azzal veszítsd el akivel már legalább 1éve eggyütt vagy.Mert a végén mindenki azt fogja mondani,hogy:nézd már ott az a k*rva/r*banc!úgyhogy azért vigyázz a pároddal fontos,hogy szerelmes legyél és nagyon szeressétek egymást💖egyépként tényleg semmi gond nem gáz teljesen normális😊

2020. júl. 3. 11:34
 65/65 anonim válasza:
Te nem vagy szűsz, én meg hülye nem vagyok
2020. okt. 16. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!