Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha 12 eves korom ota nem...

Ciki ha 12 eves korom ota nem vagyok szuz?

Figyelt kérdés
Bocsi a hibakert,csak telon vagyok.

2012. jún. 18. 22:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 Dionsyia ***** válasza:
98%

"Elobb-utobb ugyis tul kellett volna rajta esni."

Ez egy nagy hülyeség, már bocs. Ezen nem túl kell lenni, ezt MEGÉLNI kell. Szívvel-lélekkel.

ÉS egyébként nincs olyan, hogy ciki. Ki szerint ciki?Mások szerint? Kit érdekel? A te életed, a te szüzességed, ha te nem bántad meg, akkor mit érdekel hogy más minek tartja? Önigazolást keresel?

Mert egyébként azt tudd, ha a pasit simán bekasznizhatnák kiskorú megrontásáért, mert 14 alatt voltál...

2012. jún. 18. 23:18
 12/65 anonim ***** válasza:
92%
elég ciki, igen. én nagyon nem néznék rád jó szemmel, ha ismernélek.
2012. jún. 18. 23:40
 13/65 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem igen is ciki. Ha a leendõ férjed v barátod megtudja, ne csodálkozz ha ki fog rajta borulni(legalábbis ha normális.)

Hova jut a világ...szánalmas és gusztustalan.Egyáltalán volt már menzeszed??? Én ennyi idõsen tanultam meg játszottam a macimmal.

Meg h nem vagy ribanc...elárulom:az vagy. Nem vagy még kiégve??!!

2012. jún. 18. 23:44
 14/65 mosolyogj! válasza:
41%
Így nehéz válaszolni, mondd el miért tetted... akkor majd könnyebben ítélhetnek meg az emberek..
2012. jún. 18. 23:53
 15/65 anonim ***** válasza:
78%
Ez már nem is ciki, hanem erkölcsileg elfogadhatatlan. Ha nem vagy rá büszke, akkor mély megbánással enyhíthetsz a helyzeteden. A lelkiismereteden meg azzal, hogy olyan fiatal voltál, hogy "nem tudtad, mit csinálsz".
2012. jún. 19. 01:18
 16/65 anonim válasza:
93%
Azért én már 12 évesen is megértettem, hogy kis hülye vagyok még, rengeteget fog fejlődni a logikám, stb., ezért várok az ilyen dolgokkal addig, amíg nagyobb leszek. (Jó mondjuk nekem a szex egyáltalán nem járt a fejemben, hanem akármilyen más nagyobb dolog... Tudtam hogy annyi kis ésszel ami akkor belém szorult, nem igazán kellene dönteni.) Na, ha ennyire nem voltál képes rájönni 12 éves korodban, akkor vagy nagyon buta, vagy nagyon befolyásolható vagy.
2012. jún. 19. 02:35
 17/65 anonim ***** válasza:
26%

17. nem ö nagyon buta csak tul fejlett volétál veled eykorukkal és pcösös 12 évesen is már levágtad, h fejlödsz stb szal nem a kérdezö gyökér csak te voltál tul okos (szarkaztika nélkül)

akik azt irták, h ez ciki meg stb meg legoztakazokon eléggé látszik :D már bocs...

na akkor egy normális válasz: én 13 éves voltam amikor akkori 12 éves barátnömnek adtam a szüzességem kb 3.5 honap után és egyááááátalán nem bántam meg most több mint 2 év 2 honapja vagyunk együtt és boldogok vagyunk stb...

szal ha nem bántad meg és jo embernek adta nem csak megkurt egy haverod vmi részeges bulin, akkor mindent bele és NEM mért lenne ciki????..... most öszintén ha nem modott olyat, h megbánta vagy valami, akkor mért lenne ciki???

na szovaél nem ciki és ha jo embernek adtad oda, akkor csak sok sikert kivánok továbra... de ha kapcsolaton kivül a tapasztalat miatt vagy ilyesmi, akkor eléggé szánalmas

2012. jún. 19. 03:39
 18/65 anonim ***** válasza:
72%

Elég ciki...Ribanc vagy!

Utolsó:Te neked is elég nagy tapasztalatod lehet 13-14 évesen...

2012. jún. 19. 06:05
 19/65 anonim ***** válasza:
77%
Az a szánalmas ha 12-15 éves kislányok,fiúk szexelnek,teljesen mindegy mióta vagytok együtt,meg " hú nagy a szerelem", éretlen,buta kölykök vagytok még.Kérdező annyi eszed van,mint egy sütőtöknek mi az hogy "túl kellett volna esni" fogalmad sincs miről van szó,ez nem így működik,anyád helyében jól felpofoztalak volna.Kíváncsi vagyok az a kislány akinek ilyen megfordul a fejében és még szexel is milyen nevelésben részesült,és mennyi esze van,de szerintem nem sok.
2012. jún. 19. 07:57
 20/65 A kérdező kommentje:

Én most fogom betölteni a 15-öt,a barátommal azóta is együtt vagyok nagyon szeretem. Egyáltalán nem bántam meg. Igen,akkor már menstruáltam. A koromhoz képest mindig is elég fejlett voltam. És családi okok miatt is megtörtént.

Szerintem az is elég gáz,ha valaki 12 éves korában még játszik,legozik. És kikérem magamnak nem vagyok hülye! Én minden évben kitűnő tanuló vagyok,versenyeken helyezéseket érek el.

2012. jún. 19. 08:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!