Ciki ha 12 eves korom ota nem vagyok szuz?
"Elobb-utobb ugyis tul kellett volna rajta esni."
Ez egy nagy hülyeség, már bocs. Ezen nem túl kell lenni, ezt MEGÉLNI kell. Szívvel-lélekkel.
ÉS egyébként nincs olyan, hogy ciki. Ki szerint ciki?Mások szerint? Kit érdekel? A te életed, a te szüzességed, ha te nem bántad meg, akkor mit érdekel hogy más minek tartja? Önigazolást keresel?
Mert egyébként azt tudd, ha a pasit simán bekasznizhatnák kiskorú megrontásáért, mert 14 alatt voltál...
Szerintem igen is ciki. Ha a leendõ férjed v barátod megtudja, ne csodálkozz ha ki fog rajta borulni(legalábbis ha normális.)
Hova jut a világ...szánalmas és gusztustalan.Egyáltalán volt már menzeszed??? Én ennyi idõsen tanultam meg játszottam a macimmal.
Meg h nem vagy ribanc...elárulom:az vagy. Nem vagy még kiégve??!!
17. nem ö nagyon buta csak tul fejlett volétál veled eykorukkal és pcösös 12 évesen is már levágtad, h fejlödsz stb szal nem a kérdezö gyökér csak te voltál tul okos (szarkaztika nélkül)
akik azt irták, h ez ciki meg stb meg legoztakazokon eléggé látszik :D már bocs...
na akkor egy normális válasz: én 13 éves voltam amikor akkori 12 éves barátnömnek adtam a szüzességem kb 3.5 honap után és egyááááátalán nem bántam meg most több mint 2 év 2 honapja vagyunk együtt és boldogok vagyunk stb...
szal ha nem bántad meg és jo embernek adta nem csak megkurt egy haverod vmi részeges bulin, akkor mindent bele és NEM mért lenne ciki????..... most öszintén ha nem modott olyat, h megbánta vagy valami, akkor mért lenne ciki???
na szovaél nem ciki és ha jo embernek adtad oda, akkor csak sok sikert kivánok továbra... de ha kapcsolaton kivül a tapasztalat miatt vagy ilyesmi, akkor eléggé szánalmas
Elég ciki...Ribanc vagy!
Utolsó:Te neked is elég nagy tapasztalatod lehet 13-14 évesen...
Én most fogom betölteni a 15-öt,a barátommal azóta is együtt vagyok nagyon szeretem. Egyáltalán nem bántam meg. Igen,akkor már menstruáltam. A koromhoz képest mindig is elég fejlett voltam. És családi okok miatt is megtörtént.
Szerintem az is elég gáz,ha valaki 12 éves korában még játszik,legozik. És kikérem magamnak nem vagyok hülye! Én minden évben kitűnő tanuló vagyok,versenyeken helyezéseket érek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!