Én most 14 éves vagyok van egy lány aki már 9 éves korom óta tetszik és már 1 éve járunk de most nagyon izgulok hogy elszúrom vagy ilyenek. De ő is meg én is nagyon akarjuk csak ismétlem nagyon félek. Mit tudok tenni hogy biztos ne rontsam el?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 17:38
1/15 anonim válasza:
először is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyű... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínű, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az első alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
3/15 anonim válasza:
micsodát? nem vagy te még fiatal?
5/15 anonim válasza:
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettőt találhattok!
Korai még szexelni.
L, 18
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó a sexre gondoltam
2009. júl. 8. 17:46
7/15 A kérdező kommentje:
bocsánat nem neked akartam
2009. júl. 8. 17:47
8/15 anonim válasza:
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
9/15 anonim válasza:
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ...
Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;)
14 évesen nem ők lesznek sem az elők sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnőttek" -.-
Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRŐL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
10/15 anonim válasza:
először is hány centi hosszú neked már??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!