Én most 14 éves vagyok van egy lány aki már 9 éves korom óta tetszik és már 1 éve járunk de most nagyon izgulok hogy elszúrom vagy ilyenek. De ő is meg én is nagyon akarjuk csak ismétlem nagyon félek. Mit tudok tenni hogy biztos ne rontsam el?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 17:38
11/15 anonim válasza:
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve,de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy később megbánjátok!
12/15 anonim válasza:
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet...
ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextől fogtok szorongani mert az első mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
13/15 anonim válasza:
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szűzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelő,szuper emlék. Nem is értem,illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas,érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen,de halgass az idősebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idősen,de... hát szóval már máshogy csinálnám.
14/15 anonim válasza:
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BŐVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
15/15 anonim válasza:
Először ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szűz. nem kell elsietni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!