Ciki ha 12 eves korom ota nem vagyok szuz?
A 12 éves kor a szexualitás megjelenésére nem gáz, én is ekkor fedeztem fel a testem, persze szigorúan nem fiúval. :) Arra vártam 17 éves koromig. Arra gondolok, ha már akkor megtettem volna, akkor szerintem azt sem tudtam volna igazából mi történt és tuti hogy egy törést jelentett volna az egészséges szexuális fejlődésemben. De ez voltam én. Szintén jeles tanuló voltam, biológiából kiemelten jó :)
Nézd még egyszer írom, olyan nincs hogy ciki. De ha így rákérdezel, akkor azt érzem, hogy nem vagy biztos abban, hogy helyesen dönöttél. Családi ok pedig nincs a szüzesség elvesztésére. HA gondolod, írj privit, és mondd el, miről van szó. Kíváncsi vagyok rá.Nem foglak,lehülyézni, megígérem.
Dio
az lenne gáz, ha még 25 évesen is szűz lennél...az hogy már 12 évesen nem voltál az az nem gáz, hanem GYALÁZATOS!!!
hogy szántad rá magad? legyalább sokáig voltatok együtt a pároddal? vagy csak felpróbált aztán odébb állt?
hát elnézést de igen is ciki.Megértem hogy ekkor masztizól mert ekkor talán még az elfogadható mert férfi vagyok és én ekkor kezdtem el de egyáltalán nem fordult meg a fejembe hogy egy csajt felhívok hogy jöjjön át meg hogy keresek vmi helyet most 25 vagyok és 20 éves koromba veszítettem el.De akkor is nem discoba meg ilyesmi 14 éves korom óta jártunk éd még csak csók meg ilyesmi volt.Meg szerintem elégé ciki hogy 12 évesen lányként elveszíteni meg szerintem az a normális ha ekkor még játszik meg tanul és ki a f*szt érdekel hogy kitünő vagy sok balf*szt ismerek ki kitünő volt na jó voltak kivételek.Azok voltak a kis kedvencek.Meg azt hogy szídod azokat kik még ekkor gyerekesek az azt jelenti hogy a szüleid nem szeretnek elégé mert ekkor még böven gyerekeknek kell hogy legyenek nem utca sarki prostiknak.
Nem szídom a prostikat hanem azzokat is embernek tekintem kívéve azzokat akik ilyen fiatalon árulják a testük.
További szép játszást meg tanulást.
családi ok miatt történt meg? te jóóóó isten? mi az a nagy családi ok? anyádék kényszerítettek? képzelem mennyit ér a kitünőd... falusi iskolában örülnek, hogy van még magyar gyerek, aztán próbálják tolni versenyeken, meg megadják neki az ötöst, tudom, mert én is túlestem rajta, csak aztán én már egy erős gimiben is jól teljesítettem, most meg egyetemen vagyok, és 17 évesen, szerelemből! vesztettem el, azzal, akivel ma is együtt vagyok.
Másrészről, minek tetted fel a kérdést, ha MINDENKI azt mondja, neked, hogy ciki, te meg azért is viszed, hogy nem , ha nem érdekel a véleményük, akkor ne kérdezd meg, ilyen egyszerű. Különben meg, ha már fel is sejlett benned ez a kérdés, valószínűleg meg is bántad, csak még magadnak sem mered bevallani... áhh de olyan mindegy, akár mit is mondunk, te biztos leszel benne, hogy jól tetted. Ha majd 20on túl már ki leszel égve, akkor gondolkodj el, hogy mennyire volt jó ötlet, meg amikor majd a te lányod is 12 évesen már f'szt fog a kezében, képzelem mennyire örülnél neki...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!