Ó és a 16. válaszadónak üzenem(Đ.Kravandal), hogy tanuljon meg helyesen írni és fogalmazni, mert szinte érthetetlen, amit összehadovál. És alapvetően ne ossza az észt 15 évesen az erkölcsi normákról, mert maga a fogalom sem tiszta előtte.
2012. jún. 19. 17:12
32/65 anonim válasza:
én 12 éves korom környékén maradhattam kint először kicsit tovább,ha sokat könyörögtem,nem hogy szexeljek..
2012. jún. 19. 19:29
33/65 A kérdező kommentje:
Ne szidjatok a szĂźleimet,engem elmondhattok mindennek-engem hidegen hagy-de roluk egy rossz megjegyzest se tegyetek,ok jo emberek voltak!!!
2012. jún. 19. 19:41
34/65 anonim válasza:
mégis ha szerinted nem ciki és tök normális, akkor minek kérdezed meg? netán kétségeid vannak? hát lehetnek is.
2012. jún. 19. 19:42
35/65 anonim válasza:
hát.. nagyon sokak szerint ciki mert a szüzesség olyan dolog amit nem lehet/kellene bárkinek oda dobni csak úgy. de ha még most is együtt vagy avval a bizonyos fiúval akkor talán nem volt olyan rettenetes nagy felelőtlenség mert ezek szerint szeretitek egymást. Ha én vesztettem volna el ennyi idősen, nem tartanám ribancnak magam. ettől még nem leszel rossz ember :)
2012. jún. 19. 20:49
36/65 anonim válasza:
vele vesztetted el és még mindig vele vagy? Szerintem ilyen esetben nem gáz egyáltalán :) Főleg ha majd vele házasodsz össe, ebben nincs semmi gáz. Ha már nem járnátok akkor az lenne, vagy ha csak úgy az egyik pasiddal.. de így hogy ő az egyetlen, így szerintem nem, de ne legyen más :D
2012. jún. 20. 00:55
37/65 anonim válasza:
persze tapsoljátok is meg hogy 12 éves éretlen kislányként szét tette a lábát...komolyan,nagyon gáz tök mindegy mióta vagy vele még csak 15 vagy,15 évesen is korai a szex hiába vagytok együtt ovi óta,ennyi erővel 6-7 évesen simán lefeküdhettem volna a fiú barátommal akivel 5-10 éves koromig "jártam", ne vicceljetek már,szánalmas és kész 12 de még 15 éves éretlen gyerek ne szexeljen
2012. jún. 20. 07:05
38/65 anonim válasza:
Talan korai volt...Es? Tudsz tajta valtoztatni? Ribi csak akkor leszel ha az akarsz lenni! A kommentjeidet elnezve csak sajat magadat akarod meggyozni hohy nem kovettel el hibat. Rossz önkep alakulhat ki benned ha olyan valaszokat olvasol hogy ribanc vagy. Ne a multadat akard megvaltoztatni azaltal hogy megerositesre varsz hogy jol tetted mert az indokaid tudta nelkul azt nem fogsz kapni! Koncentralj a jovore hogy atgondoltabban allj hozza a dolgokhoz. A legfontosabb:ezzel a ragodassal csak magdnak teszel rosszat! Nezd meg a parodat o is ennyit agyal ezen?Ha igen akkor marad a szakember!
2012. jún. 20. 08:18
39/65 anonim válasza:
"Szerintem az is elég gáz,ha valaki 12 éves korában még játszik,legozik. És kikérem magamnak nem vagyok hülye! Én minden évben kitűnő tanuló vagyok,versenyeken helyezéseket érek el."
hát kislányom. Elég sanyarú gyerekkorod lehetett ha 12 évesen cikinek tartod a játékokat. 12 évesen azt se kellett volna tudnod, miből van a f*sz.
Ja és kitűnő vagy? Egy dolog. Attól hogy van eszed, még nem vagy intelligens. Bár nem mondtad, hol vagy kitűnő. A sarkon vagy a ribancképzőben?
2012. jún. 20. 16:29
40/65 anonim válasza:
a húgom most lesz 12 éves és tuti infarktust kapnék ha egyszer csak azt kéne meghallanom,hogy már nem szűz!! Csak rá kell nézni! Ő is menstruál már, de még csak most fejlődik! Szeret játszani, és elvan a kis gyermeteg világában, ami abszolút nem rossz, SŐT ez a normális!! Azt sem tudja,hogy mi fán terem az élet!! Szóval én azt mondanám,hogy NAGYON korán kezdted! Miért?? Miért akar mindenki túl hamar felnőni??!! Én a legszívesebben sosem akarnék felnőni, és kikerülni a való életbe, mert olyan jó visszagondolni arra,hogy ennyi idősen még mindent szebbnek , és ártatlanabbnak láttunk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!