Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha 12 eves korom ota nem...

Ciki ha 12 eves korom ota nem vagyok szuz?

Figyelt kérdés
Bocsi a hibakert,csak telon vagyok.

2012. jún. 18. 22:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Amúgy ismerek olyat, kettőt is, akit megujjaztak és átszakadt a szűzhártya...
2012. jún. 22. 08:07
 52/65 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom ezt a szűzhártya átszakadós dolgot megérteni soha... átszakadt a szűzhártyája. ÉS AKKOR MI VAN? van, akinek nincs is, van, akinek már az első tamponhasználatokkor elszakad, van, akinek már maszturbáláskor, és ki sem derül, mert nem mindenkinek vérzik.

pasinak azt mondja, hogy szűz, és a pasi leellenőrzi azzal, hogy megnézi a szűzhártyát vagy mi a franc? manapság már ilyen nincs... plusz nekem valahogy jobb dolgom is volt annál, minthogy a tükörben nézegessem, hogy megvan e még.

akkor nem szűz valaki, ha farok járt benne, kész, passz, szűzhártya mástól is elszakadhat, és attól, hogy pl extra méretű tampont használ még szűz marad...

2012. jún. 22. 10:31
 53/65 anonim válasza:
le is szoptad az illetőt?
2012. jún. 24. 11:57
 54/65 anonim ***** válasza:
basszus...én 13 évesen menstruáltam először, ez meg már 12 évesen b*szik...hát gusztustalan!!!!!!
2012. aug. 8. 17:19
 55/65 anonim válasza:
12 évesen még babáznod kellene,iskolába járni, de nem a sarokra állni! ;)
2012. szept. 28. 10:06
 56/65 anonim válasza:
55%
Ha te nem bántad meg akkor nem gáz.és nem vagy ribi ha tényleg szeretted és nem azért csináltad,hogy menő legyél;)emberek nem ismeritek a kérdezőt és én sem,de így ne legyen róla biztos véleményünk.sok ember van ,akit ha valami nagy trauma ér(jelen esetben a szülők elvesztése)próbál menedéket keresni,szeretet találni valakinél.Tudom mindenki azt mondja ne foglalkozz a véleményükkel a ribancozással de ez nagyon nehéz:/amúgy gondoljátok végig...ha ti beleszeretnétek valakibe és bármit megtennétek érte,akár még a szüzességeteket is neki adnátok.és ha kétségeid vannak az esetben hogy korai volt-e ne legyenek.hisz szerettétek egymást:)őszinte részvétem a szüleid miatt...:(
2012. nov. 28. 11:48
 57/65 manóka20 válasza:
NORMÁLIS VAGY???? nagyon is gáz ha valaki 12 évesen már nem szűz... ribizli leszel
2013. jún. 8. 12:35
 58/65 Kmate9999 válasza:
Nem gáz annyira. A felnőttek nagy része és a 16-20 évesek is azt hiszik hogy 16 évesen érnek a fiúk / lányok. Ez tévedés. A mostani fiatalság egyre előbb érik, én fiú vagyok, és 12 évesen volt az első magömlésem. Igy ebből is látszik hogy a lányok mivel előbb ernek, így 10-11 évesen simán erettek a lányok. Haggyatok már békén, ugy is azt fogja hinni, ha minden ember a földön azt mondja nem, szerinte akkor is igaza lesz. Szval aki csak ideirja hogy gáz, az gondoljon bele hogy ő sem tökéletes!!!
2014. márc. 10. 15:36
 59/65 Kmate9999 válasza:
Előző vagyok. Elirtam: * haggyátok
2014. márc. 10. 15:37
 60/65 anonim ***** válasza:
Szia! Én 13/L vagyok, nemrég jott meg. Sajnálom a szüleidet, biztos nagyon szomoru vagy, es ezert fekudtel le vele, de HIBA volt! Lehet hogy nem kaptál megfelelő felvilagositast. Én is kitűnő vagyok elso osztalytol fogva. Most megyek megyei versenyre, megint. De ez nem azt jelenti hogy le kell fekudnom vkivel. Nekem elvaltak a szuleim, nekem sem konnyu, de én igenis szoktam játszani! És nem jár a pasikon, a baráton, a s z e xen az eszem. Nem hinnem hogy ez helyes volt. Nem mondom hogy ribi vagy, vagy ilyesmi, de ráért volna kb. 5 évvel később.
2015. ápr. 8. 22:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!