Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha 12 eves korom ota nem...

Ciki ha 12 eves korom ota nem vagyok szuz?

Figyelt kérdés
Bocsi a hibakert,csak telon vagyok.

2012. jún. 18. 22:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

feltételezitek, hogy a szülei tudnak róla...?:D ugyan már. az ilyen "szörnyen érett" kislányok csak a szexuális élethez "érettek", ahhoz, hogy a szüleiknek elmeséljék, vagy a szüleikhez forduljanak, ha esetleg baj van, ahhoz már nem.

nagyon felnőttnek tartod magad, hogy jaj, 12 évesen te már nem játszottál, meg hülye, aki igen, de feltételezem ha pl azt mondanák neked, hogy oké, akkor menjél, dolgozzál, tartsd el magad, költözzél el itthonról, akkor már panaszkodnál, hogy de te még csak xy idős vagy, még gyerek vagy.

12 évesen tudod, mi volt?:D a szüleim nem engedtek el este 6nál tovább, a kerületből, ki sem mehetettem, kb akkortájt kezdték megengedni, hogy egyedül járjak haza a suliból, ami olyan 20-30 percnyire volt az otthonunktól. könyörögnöm kellett, hogy elengedjenek a sulidisco-ba, ahova amúgy 8-9 körül értem is jöttek.

és nem az én szüleim voltak a legszigorúbbak!!

2012. jún. 20. 19:11
 42/65 A kérdező kommentje:
A szuleim sajnos par eve meghaltak,ugyhogy orulnek ha roluk nem beszelnetek,mint mar korabban is mondtam:ok jo emberek voltak
2012. jún. 20. 23:24
 43/65 anonim ***** válasza:
Akkor a kerdes adott. Ha ugy erzed, nem ciki, akkor miert tettel fel kerdest? Tudat alatt megiscsak korainak erezted..
2012. jún. 21. 01:24
 44/65 anonim válasza:
Remélem az UFO-k rá az okaid.. mást nem fogadok el..
2012. jún. 21. 01:44
 45/65 anonim ***** válasza:

Nem a legkövetendőbb példa az életben, az biztos...

De amit itt a helyi erkölcsrendészet megenged magának, az szánalomra méltó.

Sok álszent látatlanban ítélkezik a semmiből, na nekem ettől van hányingerem...

2012. jún. 21. 22:27
 46/65 anonim ***** válasza:

Nekem attól hogy tini p*csök okoskodnak és biztatják a kislányokat a szexre sőt még meg is tapsolják őket,az az undorító,hogy naiv éretlen kislányok el is hiszik nektek,hogy jól csinálták/csinálják.

Az erkölcs nagyon is fontos bár a mai társadalom elég mélyre süllyedt,nem sokára ugyanaz lesz itt mint a " Hülyék Paradicsomában". Emberként kéne viselkedni,nem ösztönylényként, az ember tud gondolkodni,és uralkodni az ösztönökön.Gusztustalan ha sok " nagyokos" akinek fogalma sincs semmiről a másikat leszólja,csak mert azoknak normális az értékrendjük.

2012. jún. 22. 07:02
 47/65 anonim ***** válasza:

A stílus, a "büdös r*banc", "ribi", "mekkora qrva vagy" és hasonló értelmes beszólásokra értettem.

Nem támogatom a 12 évesek szexuális életét (bár van egy ilyen ismerősöm, aki akkor vesztette el, 4 évig volt azzal a barátjával, azóta 2 kapcsolata volt, vagyis az egyik még mindig tart, házasok, 2 gyerekük van, normális életet él...)

De azokat a pl 15 éveseket leqrvázni, akik kapcsolatban élnek, nem járnak f@szról f@szra a bulikban, csak a kapcsolatukon belül már túl vannak a szexen, lehet akármilyen jó erkölcs, meg "érték", ha az intelligenciaszint finoman szólva csekély, és csak az általánosításig terjed...

2012. jún. 22. 07:21
 48/65 anonim ***** válasza:
Jah utolsó a drága 15 évesek szexuális élete.. :D aztán meg jönnek a 'lehetek terhes' vagy ami ettől is szánalmasabb 'a barátom megujjazott lehet átszakadt a szűzhártyám' vagy 'sperma került a bugyimra terhes leszek???:O' XD és ezeket a kérdéseket a 'jól nevelt 15 évesek' teszik fel! (osztályomba is van ilyen kis 15 éves akinek pl évelején komoly kapcsolata volt, meg is dugta a
2012. jún. 22. 07:52
 49/65 anonim ***** válasza:
...a palija, még templomba is járt a csaj, ő számított a jólnevelt kislánynak aki már nem szűz és csak ezaz egy palija van jah és még gyűrőt is hordtak a csicskák..de a kiscsaj nem bírtt magával és megcsalta az ő 'egyetlenét' XD na ennyit róluk!
2012. jún. 22. 07:55
 50/65 anonim ***** válasza:

Ha valakinek van esze, meg a szülők a sok erkölcs mellé némi felvilágosítást is adtak, akkor ez nem fog bekövetkezni, mert tudni fogja, mit hogyan tegyen (pl védekezni.)

Aki hülye, annak meg mind1.

(14-15 évesen sem, meg máskor sem fordultak meg ilyen gyökér gondolatok a fejemben, hogy ujjazástól terhes legyek, meg nem is adtam rá esélyt, mindig védekeztünk. Barátnőm 20 évesen kétségbeesetten hívott fel, hogy a palija a seggébe élvezett, ugye nem lett terhes... A hülyeség nem korfüggő...)

2012. jún. 22. 08:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!