Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elveszítsem a...

14 évesen elveszítsem a szüzességem?

Figyelt kérdés
14 vagyok és van egy barátom aki 16 és szerinte ez teljesen normális, hogy ilyen korba már szexelnek a "gyerekek" és szerintem se rossz és már szeretnék .. de mégse mert valahogy a nagy ő-re várok de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok ! mit csináljak ?

2012. ápr. 9. 00:19
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Szerintem allj fel most a gepedtol de ugy hogy a szeket huzod csak hatra es arccal ugorj bele a monitorba.
2012. nov. 18. 23:22
 52/53 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nem mondom de eléggé Degenerált a "Barátod/Pasid" ha aszt hiszi,hogy 14 évesen a legmegfelelőbb hogy elveszídzs a szüzességedet. és eleve mi az hogy akkor szakítani fog veled ? én a helyedbe már rég ott hagytam volna az ilyen alakot na de, te tudod...
2012. nov. 19. 09:40
 53/53 anonim ***** válasza:

Kedves 31-es! Remélem tudod, hogy a pasid ellen büntetőjogi eljárás indulhatna, mert nem vagy még 14 éves, mégis szexuális kapcsolatot létesített veled!

Kedves másik lány, aki 14 éves és 24 éves barátja van! Ezt te sem gondolhatod komolyan. Szeret? A télapóban meg a húsvéti nyusziban gondolom nem hiszel, mert olyan nagylány vagy, de ilyen hülyeséget zokszó nélkül lenyelsz...

2012. nov. 19. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!