14 évesen elveszítsem a szüzességem?
az utolsó előttinek:
elég nagy baj, hogy 24 éves srác összeáll egy 14 évessel, de ezek szerint elérte a célját..... nem is egyszer.....
gondolom a szex miatt van veled, nem azért mert annyira szerelmes.
a kérdezőnek: nem tedd meg, bár úgy látom nagyon mind1 már, hogy mit írok.
"Süllyedünk!- mondta a színvonal és meghalt"
ez igaz az erkölcsre is.
Hát az én barátnőm is 14 , én örülnék neki , hogy ha nekem adná , mert ő az első akit igazán szeretek !
16f
igazuk van az előttem szóloknak.. ugyanis csak arra kellesz neki, hogy lefeküdjön veled és kidob mint a használt boxert... és szerintem is megbánnád, azaz egyik, a másik pedig gondolom nem akarsz ország világ k.rvája lenni.
nem akarlak megbántani, ne érts félre, de szerintem nem kellene.... még nem. várj pár évet, és ha adhatok egy tanácsot.: olyan emberrel feküdj le aki tényleg szeret és nem csak arra kellesz neki... természetesen te szeresd viszont és igy örök emlék lesz a számodra és úgy gondolsz majd vissza rá, hogy igen, Ő volt az, és nem úgy hogy hátja.... csak egyszeri alkalom volt......
tapasztalatból mondom. :) az már más kérdés, hogy megfogadod-e a tanácsokat, vagy sem...
de ha még együtt vagytok, szakits a sráccal mielőbb..... nem kell neked egy ilyen senkiházi. :) találsz sokkal jobbat.
Persze kíváncsi a fiatalság, és ahogy írtad is menőbb lennél. Ezzel be is állnál a tömegemberek körébe. 14 évesen szexelni hülyeség. Nem attól leszel menő hogy lépten-nyomon lefekszel a menő srácokkal, hanem attól hogy egyedi vagy.
Az tuti, ha lányom lesz és (ennyi idősen) csak megsejtek ilyesmit... bárki legyen, akármennyi idős is az aki meg akarja rontani... garantáltan elveszem a kedvét örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!