Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elveszítsem a...

14 évesen elveszítsem a szüzességem?

Figyelt kérdés
14 vagyok és van egy barátom aki 16 és szerinte ez teljesen normális, hogy ilyen korba már szexelnek a "gyerekek" és szerintem se rossz és már szeretnék .. de mégse mert valahogy a nagy ő-re várok de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok ! mit csináljak ?

2012. ápr. 9. 00:19
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
utolsó ha nem kamuzol akkor egy buta pics@ vagy...
2012. máj. 20. 19:26
 42/53 anonim ***** válasza:

az utolsó előttinek:

elég nagy baj, hogy 24 éves srác összeáll egy 14 évessel, de ezek szerint elérte a célját..... nem is egyszer.....

gondolom a szex miatt van veled, nem azért mert annyira szerelmes.

a kérdezőnek: nem tedd meg, bár úgy látom nagyon mind1 már, hogy mit írok.

"Süllyedünk!- mondta a színvonal és meghalt"

ez igaz az erkölcsre is.

2012. máj. 20. 19:36
 43/53 anonim válasza:
De szerelmes belém..
2012. máj. 20. 20:25
 44/53 anonim válasza:

Hát az én barátnőm is 14 , én örülnék neki , hogy ha nekem adná , mert ő az első akit igazán szeretek !

16f

2012. máj. 20. 21:51
 45/53 anonim válasza:

igazuk van az előttem szóloknak.. ugyanis csak arra kellesz neki, hogy lefeküdjön veled és kidob mint a használt boxert... és szerintem is megbánnád, azaz egyik, a másik pedig gondolom nem akarsz ország világ k.rvája lenni.

nem akarlak megbántani, ne érts félre, de szerintem nem kellene.... még nem. várj pár évet, és ha adhatok egy tanácsot.: olyan emberrel feküdj le aki tényleg szeret és nem csak arra kellesz neki... természetesen te szeresd viszont és igy örök emlék lesz a számodra és úgy gondolsz majd vissza rá, hogy igen, Ő volt az, és nem úgy hogy hátja.... csak egyszeri alkalom volt......

tapasztalatból mondom. :) az már más kérdés, hogy megfogadod-e a tanácsokat, vagy sem...

de ha még együtt vagytok, szakits a sráccal mielőbb..... nem kell neked egy ilyen senkiházi. :) találsz sokkal jobbat.

2012. máj. 21. 12:13
 46/53 anonim válasza:
Előbb micimackót veszítsd el meg a cumit a szádból (nem azt a cumit)!
2012. máj. 21. 14:56
 47/53 anonim ***** válasza:

Persze kíváncsi a fiatalság, és ahogy írtad is menőbb lennél. Ezzel be is állnál a tömegemberek körébe. 14 évesen szexelni hülyeség. Nem attól leszel menő hogy lépten-nyomon lefekszel a menő srácokkal, hanem attól hogy egyedi vagy.

Az tuti, ha lányom lesz és (ennyi idősen) csak megsejtek ilyesmit... bárki legyen, akármennyi idős is az aki meg akarja rontani... garantáltan elveszem a kedvét örökre.

2012. máj. 30. 23:57
 48/53 anonim válasza:
Én meg remélem hogy kamuztok ezekkel a dumákkal hogy pl 14 évesen lefeküdtetek 24 éves pasikkal meg ilyenek..o_O Amúgyis az hogy elveszted a szüzességed az egy komoly döntés,és ahogy elnézem fogalmatok sincs ezekről a dolgokról csak meghúzatjátok magatokat,meert ezt várja tőletek egy idősebb pasi aki valószínűleg vagy pedofil vagy csak meg akar dugni hogy aztán jól otthagyhasson...-.- Csak egyszer mondjátok meg ezeknek apasiknak hogy nem akartok még lefeküdni velük,úgy ott fognak hagyni mint a szél..:P
2012. máj. 31. 00:08
 49/53 anonim válasza:
Van egy barátom, párkapcsolatban él 1 éve. Csinálják is rendszeresen. Ne menjunk bele hogy jott szóba, de azt mondta, hogy szerinte jobb házasságban elveszteni. Várj.
2012. máj. 31. 00:30
 50/53 anonim ***** válasza:
Nem irigyelnének a csjaok hanem r*bancnak tartanának csak nem mondanák a szemedbe, ha meg szakít mert nem fekszel le vele akkor egyszerűen nem szeret, és kár rá pazarolnod azt az egyetlen elsőt....
2012. nov. 18. 23:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!