Elveszítsem a szüzességem?
Csak helyeselni tudok
Ha még nem érzed magad felkészültnek rá, akkor ne erőltesd (:
Ez az egész amugy is fokozatos. Csókok, simogatások, petting, és végül az aktus maga (:
Olvasgass a témával kapcsolatban.
Neked is azt mondanám, először a fejedben tegyél rendet utána jöhet a többi. Először is mi lenne, hogyha olyannal kezdenél kapcsolatot, akibe szerelmes, jó együtt lenni, tetszik neked, alig várod, hogy megsimogasson, megcsókoljon, stb. A leírásodból úgy tűnik nem igazán ez motivált a kapcsolatok kiépítésénél. Ha ezek megvannak idővel a szexet is kívánni fogod, főleg ha szép fokozatosan haladtok és nem durrbele már az első héten. Úgyhogy ne siránkozz, az meg hogy szűz vagy egyáltalán nem baj, de olyannak add, akit szeretsz. Egyébként tapasztalatból beszélek, sokáig azt hittem velem van a baj, hogy nem találok olyan fiút, aki megfelelne nekem, de kivártam, és meglett az eredménye, megtalált a szerelem és minden félelem is elszállt.....
24/N
ne erőltesd.. ma minden erről szól: rohanj, töltsd be a vágyaidat- "rohanj a prédára, siess a vadra"
azután nagy kiégés jön pár év múlva.
Ha úgy érzitek egy életre megtaláltátok egymást, eljegyeztétek egymást - majd természetesn alakul, nem lesz gond, csak ölelés, és szeretet.
Semmiről nem késtél le. Nem vagy asexualis, hanem normális, felelősséggel, lélekkel gondolkodó fiatal lány. Jó, hogy még ilyen is van. Ezért a világ szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!