Miért akarja néhány évfolyamtársam, hogy érettségi előtt elveszítsem a szüzességem? 16/F
Ne hary, de senkinek semmi köze hozzá, hogy mikor veszíted el! Ha szóbajon a téma nem válaszolsz vagy másra tereled a szót vagy mondd meg nekik, hogy S.K.H. azt kész!
Biztos azért akarják, mert náluk ez gáz, ha valaki 16-20 éves koráig szűz. Te még várszhatsz vele nem leszel evvel kisebb. Vársz a lányra aki megérdemli majd, hogy Ő legyen az első az életedbe! Meg is mondhatod bárkinek!
22/N
Akik erre buzdítanak téged egyszerűen buták. Ne azért veszítsd el mert mások azt akarják, majd jön magától az egész. Ess szerelembe és csak azzal veszítsd el akit igazán szeretsz, és te is akarod a dolgot akármikor is legyen az. En 20 vagyok és meg szűz, enis az igazira várok. :)
F
Mert anélkül nem lesz meg a biológiaérettségid. :((
Amúgy szerintem azért, mert hülyék, nem vagy ettől se több se kevesebb. Az évfolyamtársaid hülyék! Keress normális barátokat/haverokat.
2 éve érettségiztem és szűz vagyok a mai napig.
Nem ezen múlik az érettségi:D
STOP!
Egyértelműen még az sem derült ki, hogy a kérdező fiú-e vagy lány?..
Mert, ha lány, akkor azért, mert ők akarnak megdugni :)
De, ha fiú, akkor azért, mert úgy érzik, hogy ezzel segítenek neked, ha bíztatnak.
Azonban te magadra halgass! Senki másra.
Utolsó előtti:
Oda van írva, hogy 16/F...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!