Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elveszítsem a...

14 évesen elveszítsem a szüzességem?

Figyelt kérdés
14 vagyok és van egy barátom aki 16 és szerinte ez teljesen normális, hogy ilyen korba már szexelnek a "gyerekek" és szerintem se rossz és már szeretnék .. de mégse mert valahogy a nagy ő-re várok de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok ! mit csináljak ?

2012. ápr. 9. 00:19
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
73%
Szerintem ne, később megbánnád.
2012. ápr. 9. 00:20
 2/53 A kérdező kommentje:
Miért ?
2012. ápr. 9. 00:21
 3/53 anonim válasza:
81%

Ne szexelj vele, mert ha csak azt akarja akkor hagyd ott a francba. Másfelől a szex a kapcsolat része, tehát szükséges is tud lenni.

A nagy őre vágyást felejtsd el! Naív kis kislány álom csupán. Egyébként elveszítheted, de könyörgöm védekezzetek rendesen, nem kell még több abortusz.

2012. ápr. 9. 00:22
 4/53 anonim válasza:
90%
Ne tedd,nem jól mondja a barátod,nem normális 14 évesen elveszteni.Szerintem ne kezdj bele ien hamar,még elöted van az élet.
2012. ápr. 9. 00:23
 5/53 anonim válasza:
92%
Első vagyok: 17/F vagyok, persze én is dugnék már nagyon, de tudom, hogy nem állok még készen. Nem sietek sehova, előttem az élet java része még. :D
2012. ápr. 9. 00:25
 6/53 anonim ***** válasza:
94%

"de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok !"

Szerinted szeret téged?:D Ne legyél már naiv, csak dugni akar...

2012. ápr. 9. 00:26
 7/53 anonim ***** válasza:
95%
ha nem fekszel le vele akkor szakít veled?? akkor nem is szeret igazán. nem normális dolog 14 évesen szexelni. szinte még kislány vagy ebben a korban. ha igazán szeretne, akkor várna. szerintem ne tedd meg.
2012. ápr. 9. 00:26
 8/53 anonim válasza:
95%
Ha vár még 2 évet és kibírja, akkor azt mondom, oké, de így? Csak egy kis kanos hülyegyerek.
2012. ápr. 9. 00:28
 9/53 anonim ***** válasza:
91%

A baj ott kezdődik, hogy másoktól kérdezed meg, hogy lefeküdj-e a barátoddal...

Ebből te is rájöhetnél, hogy NEM állsz készen rá!

A másik meg, ha emiatt szakít veled, akkor egy barom. :D

de hát 14-16 évesen...

2012. ápr. 9. 00:28
 10/53 A kérdező kommentje:
De ha meg nem akkor meg az ő apja az én apám főnöke és félek h akkor meg kirúgatja apámat ... de menő is lennék vele mert ő nagyon menő srác és minden csaj engem irigyelne ....
2012. ápr. 9. 00:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!