Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elveszítsem a...

14 évesen elveszítsem a szüzességem?

Figyelt kérdés
14 vagyok és van egy barátom aki 16 és szerinte ez teljesen normális, hogy ilyen korba már szexelnek a "gyerekek" és szerintem se rossz és már szeretnék .. de mégse mert valahogy a nagy ő-re várok de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok ! mit csináljak ?

2012. ápr. 9. 00:19
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
91%

Elmondom amit a kedves Édesanyádnak kellett volna:

A szex a csodálatos dolog, ha megfelelő emberrel és a megfelelő szellemi érettséggel történik. Ha ebből egyik hiányzik ,akkor lőttek a mesebeli álomnak. És leszel tucat lány, aki kétségbeesetten keresi a boldogságot és nem érti hol rontott.

Szóval a szex egy szép dolog tudd lenni. Csak van egy kis gond. Terhes lehetsz tőle.

Nem is azzal van a gond, hogy védekezel ,hanem azzal, hogy nincs 100%-os fogamzásgátlás. Én a helyedben akkor kezdenék el szexelni, ha már tudnék mit kezdeni egy terhességgel. És persze ha az apa sem hagyna el nehogy azért mert nem fekszem le vele, hanem akkor sem ha megvan a baj. Szóval a szex felelősség amit a nyakadba veszel, és csak a szexéhes suttyók ámítják a műveletlen libákat, hogy a szex jó és abból nem lehet baj. De lehet baj. Nagyobb mint gondolod.

Másik. A barátod valószínűleg tisztában volt azzal, hogy te méltón akarod elveszteni. Ha nem akkor megérti hisz a barátod. Ha nem érti meg ,akkor sosem voltatok igazán egy pár.

Lehet dönteni! Én azért elbeszélgetnék a dologról egy hozzám közelálló felnőttel, mert ő tudja az élet buktatóit, amit te előre nem látsz. De ez is a te dolgod.

22/L

2012. ápr. 9. 00:32
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
KAMU!!!!!!
2012. ápr. 9. 00:32
 13/53 anonim válasza:
100%
Most buktattad le magad kis hülyegyerek, takarodj aludni!
2012. ápr. 9. 00:34
 14/53 anonim válasza:
kirúgná apádat?....akkor meg baszasd meg magadat
2012. ápr. 9. 00:34
 15/53 DownDownDown válasza:
63%

gyere át hozzám,bennem megbízhatsz!

Feri a 10.-ikről

2012. ápr. 9. 01:13
 16/53 anonim ***** válasza:
szerintem csak orálisan csináld neki. Azzal talán nem is veszítenéd el a fiút, de meg is maradnál szűznek. Ha tovább akar menni pedig ne engedd. Csak csináld minél szenvedélyesebben.
2012. ápr. 9. 11:04
 17/53 anonim ***** válasza:
14 éves éretlen kislány vagy,ne feküdj le vele,ebben a korban még a komolyabb pasizás is korai,nem hogy a szex,érzelmileg,agyilag,lelkileg is nagyon éretlen vagy,ráadásul itt kérdezgeted,ilyen korban csak az idióta,felelőtlen gyerekek szexelnek
2012. ápr. 9. 11:41
 18/53 anonim ***** válasza:

pfffffff...

ha emiatt elhagyna = nem szeret. ha az apja kirúgja a tiédet = pö*cs.

van aki 14 évesen szexel de normális esetben szerelemből...

2012. ápr. 9. 14:16
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
szerintem baszasd meg magad az apjával is. Ha biztosra akarsz menni análba is engedd.
2012. ápr. 9. 14:28
 20/53 anonim ***** válasza:
menjetek már ezzel ha szerelmes nyugodtan szexeljen 14 évesen..hová fajul a világ 14 évesen éretlen kislányként szimpla gyerekszerelemben szexelni,szánalmas,beteges,és felesleges,felelőtlenség
2012. ápr. 9. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!