Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elveszítsem a...

14 évesen elveszítsem a szüzességem?

Figyelt kérdés
14 vagyok és van egy barátom aki 16 és szerinte ez teljesen normális, hogy ilyen korba már szexelnek a "gyerekek" és szerintem se rossz és már szeretnék .. de mégse mert valahogy a nagy ő-re várok de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok ! mit csináljak ?

2012. ápr. 9. 00:19
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
Ne rugózzál rajta, csak CSináld!
2012. ápr. 9. 19:05
 22/53 anonim ***** válasza:
43%
Tedd meg , ilyen korban a legalkalmasabb.
2012. ápr. 10. 09:53
 23/53 anonim ***** válasza:
58%
ennyi idiótát,támogatjátok,hogy egy kislány szexeljen?? egyre betegebb a társadalom!
2012. ápr. 10. 10:57
 24/53 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugi, ugyanígy vagyok. Én megbízom benne, és legalább olyannal akarom elveszteni, akit szeretek!
2012. ápr. 10. 11:49
 25/53 anonim ***** válasza:

23mas válaszoló

Nem értelek ,ha a tinik számára ez a divat,akkor sok szerencsét hozzá. Számolj be róla.

2012. ápr. 10. 17:03
 26/53 anonim ***** válasza:
nézz körbe sok éretlen 12-15 éves dug jobbra balra,ha szerinted ennek nincs köze ahhoz,hogy birkaként utánozzák a másikat,akkor enm igazán tudsz gondolkodni...támogassátok csak a sok kislányt a kefélésben aztán ne gyertek sírni ha majd a ti gyereketek csinálja és még terhes is lesz..
2012. ápr. 10. 17:19
 27/53 anonim válasza:

Hogy te mennyire szánalmas,és hiszékeny KISLÁNY vagy.Komolyan mondom,én is 14 vagyok,de ezerszer több eszem van,mint neked.Na most,mi van ha szakít veled? Nem veszed észre,hogy csak kihasznál?-.-" De tudod,megérdemelnéd,hogy jól felcsináljon.. Egyszerűen.. NEM SZERET TÉGED,fogd fel könyörgöm .. De te életed,azt csinálsz amit akarsz,de gondolom 14 évesen nem vágysz egy gyerekre,egy felelőtlen sráctól .

14.l

2012. ápr. 10. 19:30
 28/53 anonim válasza:

Én még fiatalabb vagyok, és igen sokszor vagyok hülye, de nem így!!! 1. nem szeret

2. emiatt kirúgni az apukádat??? akkor az se egy normális munkahely

3. csak "még nagyobb menő" akar lenni, hogy neki már te is megvoltál...

2012. ápr. 10. 20:43
 29/53 anonim válasza:
a barátodnak ha ennyire kell akkor keressen idösebbet! Azrt mert mostanában trendi nem kell mindenkinek egy hülyt követni! Nyugodtan várhatsz vele!:)
2012. ápr. 17. 00:12
 30/53 anonim ***** válasza:

Ha nem hallgatsz azokra a válaszolókra, akik azt mondják (jól), hogy ne feküdj le vele, akkor ne írd ki a kérdést. Feküdj le vele, te magánügyed ezentúl, ha "mellette szóló" érveket tudsz csak felhozni.

Mindenesetre, gratulálok. -.-"

2012. ápr. 17. 09:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!