14 évesen elveszítsem a szüzességem?
Figyelt kérdés
14 vagyok és van egy barátom aki 16 és szerinte ez teljesen normális, hogy ilyen korba már szexelnek a "gyerekek" és szerintem se rossz és már szeretnék .. de mégse mert valahogy a nagy ő-re várok de ha nem fekszem le vele akkor meg szakít velem amit meg szintén nem akarok ! mit csináljak ?2012. ápr. 9. 00:19
31/53 anonim válasza:
13/L vagyok es lefekudtem a baratommal aki 16 es 7 honapja vagyunk eggyut, de nallad mas, o szakit veled ha nem teszed meg, a baratomnak nagyon sok baratnoje volt es mindegyikkel lefekudt de nekem azt mondta az 1. heten hogy akkor csinaljuk mikor kesz vagy ra
32/53 anonim válasza:
utolsó nagyon szép vagy...13 éves taknyosként lefeküdtél a barátoddal akivel csak 7 hónapja vagytok együtt,gratulálok....komolyan a tinik egyre felelőtlenebbek,és lejjebb süllyednek
34/53 anonim válasza:
Talán nem rossz ötlet a selejtek Dunába lövése...
35/53 clariss válasza:
ha szeret akkor megvárná míg elég érett leszel a szexre ;D
hagyd ott a pic*ába
37/53 anonim válasza:
ha igazán szeret akkor megért hogy miért nem akarsz vele lefeküdni. én is 14 vagyok és mégsem veszítettem el. de nem is értett meg az exem ezért szakítottunk. :S
38/53 anonim válasza:
Jó isten! Ezt ugye most nem gondolod komolyan???
39/53 anonim válasza:
Nos... azóta már biztos dugtak, +1 ribanc ...
40/53 anonim válasza:
Miért ne csinálhatná ? Én is 14 éves vagyok, a barátommal 2 hónapja vagyunk együtt de már legalább 10szer lefeküdtünk. Na és ? Szeretjük egymást.. Pedig ő 24 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!