Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti elítéltek egy megerőszakolt...

Ti elítéltek egy megerőszakolt lányt?

Figyelt kérdés
Ha meghalljátok h egy lányt alig 14évesen megerőszakoltak úgyhogy részeg volt. Elítéled a dolgot, mert ivott.. azzal a tudattal h azóta egyszer nem volt részeg?

2012. márc. 27. 13:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
100%
Én az arcán tolnam hazáig azt a jellemtelen taknyot aki ezt csinálta!!!!!
2012. máj. 19. 00:31
 42/48 anonim válasza:

(azthiszem tudom kiröl van szó)

nem ítélem el!

2012. máj. 19. 01:34
 43/48 anonim válasza:
100%

Ki az aki 14 évesen tud arra vigyázni, hogy mennyit igyon? Főleg, ha itatják. Itt ez történhetett.

Ebben a korban egy bulin nem inni nagyon izzasztó mutatvány. Nekem is az volt, igaz, én nem nő vagyok, de szerintem ez nemtől független.

39F

2012. máj. 19. 10:26
 44/48 anonim válasza:
100%

Soha senkit nem ítélnék el, ha megerőszakolták, bármi is legyen a háttérben.

Akik azt gondolják, hogy miért kell annyit inni, azok bizonyára elfelejtik, hogy 14 évesen elég néhány pohárral is, ha valaki nincs hozzászokva.

Akit elítélek az természetesen aki ezt tette. Viszont a barátai is figyelhettek volna rá jobban, én sose hagynám magára a barátnőimet.

2012. máj. 19. 15:28
 45/48 anonim ***** válasza:
nem ítélem el. csak az olyat, aki kihívóan öltözködik, az maga keresi a bajt. az hogy ivitt természetesen más dolog, de az sem szép.
2012. máj. 26. 14:13
 46/48 anonim válasza:
Már bocs, de te normális vagy???? Ha valakit megölnek vagy kirabolnak, akkor azt is elítéled? Jó hogy nem már érdemrendet adunk a bűnözőknek! Hogy lehet elítélni bárkit azért, mert megerőszakolták? A banán eszi a majmot?
2012. jún. 5. 22:01
 47/48 anonim ***** válasza:
küldesz a lányról 1 face profilt nekem privibe?
2012. jún. 5. 22:05
 48/48 anonim ***** válasza:
nem. igaza van az első kommentelőnek!. :)
2013. jún. 17. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!