Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítéltek emiatt? Vagy ne legyen lelkifurdalásom?
Van barátom majd' 1 éve,és vannak problémáink 3 hónapja: más csajok jöttek képbe,elég megalázó dolgokon mentem keresztül,bár megcsalásról elvileg nincs szó. Ráadásul mostanában,hogy elkezdett a párom dolgozni,borzasztóan bunkó és nemtörődöm módon viselkedik velem,illetve folyamatosan belémköt,kritizál. Próbálom meghúzni magam,nem szólok be neki,türelmes vagyok,mert el tudom képzelni mennyire fáradt munka után,de nehezemre esik tolerálni. Röviden összefoglalva: nem törődik velem. El nem hittem volna,hogy ez velünk is megeshet...
Viszont képbe jött egy pasi,nagyon aranyos,kedves,vicces és megértő,aki szeret(régebben randiztunk). Tudja,hogy barátom van,hogy semmi esélye nálam,ezt meg is mondtam neki,csak szebben:D De mégis találkozni szeretne velem és én egyre jobban hajlok afelé hogy miért is ne... Úgy érzem,hogy szükségem van rá,mert feldobódnék mellette. Így az ok önző,ráadásul flörtölnék a pasim háta mögött mással(tovább nem mennék). Lelkifurdalásom van emiatt.
Szerintetek rosszul tenném,ha találkozgatnék vele?:S
A srác akar valamit, az biztos.
De te meg pont arra vágysz, szóval vagy elmész randira, vagy nem.
Lehet,hogy tényleg szakítanom kéne,mert most elég kilátástalannak látom ezt az egészet. Nem nagyon lehet vele beszélni pár napja. De a remény hal meg utoljára...
A randizgatásról meg annyit,hogy inkább azt mondanám rá,hogy baráti találkozás:D Számomra azért van különbség,már nem azért hogy mentegessem magam,csak hogy pontosítsunk. Vagy lehet,hogy már én sem tudom hogy mivan...De tény,hogy rosszul érezném magamat magam miatt:P
Valószínűleg nem megyek én ebbe bele,sose csináltam ilyet,hogy a háta mögött,meg úgy általában flörtölgettem volna.
Igen,ez tényleg szomorú lenne,ha segítséget kérNÉK:D
De csak véleményt kértem,tudom hogy beszélnem kell a barátommal,hogy megoldjuk a problémákat.
egyátalán nem szomorú, kivel beszélhetné meg???
Olyat kell keresni ezekhez a kérdésekhez, aki teljesen objektívan látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!