Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményezzek egy lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek egy lánynál akit annó megerőszakolt egy idegen férfi?

Figyelt kérdés

Fősulira járunk,és tetszik a csoporttársam. Eddig 2x hívtam el randizni a lányt,de mind a 2x lemondta. Most elmentem a szülinapjára is, de elveszítettük egymást a tömegben. Tegnap megtudtam,hogy azért ilyen "menekülős",mert őt anno megerőszakolták.

Próbálkozzak nála tovább v felejtsem el,mert ő inkább mindig egyedül szeretne maradni?

19/F

2011. jan. 23. 19:23
1 2
 1/16 Azeriel ***** válasza:
29%
felejtsd el!szegény amit Ő át élt azt SOHA az életbe nem fogja elfelejteni.....mondhatnám úgy is hogy utálja a férfiakat....(saját vélemény)
2011. jan. 23. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Több türelem kell hozzá, és kitartás. Óvatos, azt hiszem a történtek tudtában ez érthető.
2011. jan. 23. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy egy szörnyű "élményen" ment keresztül, amin nem fog egy könnyen túl lépni, de ha úgy gondolod érdemes rászánnod az idődet, mert szeretni is tudnád, akkor próbálkozz tovább, hogy a bizalmába fogadhasson és elfeledtethesd vele a borzalmakat, hisz végülis mindenkinek szüksége van egy társra... Biztos nem boldog egyedül.
2011. jan. 23. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

ha csak úgy tetszeget, akk ne nyomulj rá, mert ha eléred, h bízzon benned, és te később azt gondolod, h "áhh mégsem tudom szeretni, felejtős" - akk mégnagyobb kínt okozol a szeretcsétlennek, h nalám, neked sem kellett, csak arra :S

BARÁTKOZZ vele először. ne csinálj semmi többet. beszélj vele msn-en, élőben, de ne szemezz, ne érintsd meg, semmi ilyet ne tegyél.

Ha majd jó barátok lettetek, akk próbálj meg óvatos célzást tenni...de ha visszahátrál, akk hanyagold.

2011. jan. 23. 19:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
harcolj érte, hátha!
2011. jan. 23. 19:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. jan. 23. 21:14
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Én is csak annyit tudok mondani, hogy ha van erőd, akkor harcolj. De... egy ilyen lánnal sosem lesz "normális" kapcsolatod. A szubjektiv véleményem az, hogy energiapazarlás. Annyi lány van még, esetleg kereshetnél mást.

Te nem fogod tudni helyette feldolgozni azt ami történt. Ezt a harcot magának kell megvivnia.

Lehet hogy lelketlen amit mondok, de ezt igy gondolom.

Felesleges... de a te döntésed.

31/F

2011. jan. 25. 12:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha olyan a lány hogy tényleg tudnád szeretni akkor szerintem megéri mert ha eléred hogy bízzon benned akkor egy életre hálás lesz neked és meg becsül téged.De ha nem jön össze akkor se bántsd meg!!
2011. jan. 25. 13:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Velem is történt tizenévesen hasonló.

A barátommal egy éve együtt vagyok, és nem tudja. Annyit mondtam neki, hogy "nagyon rossz dolgok történtek velem" - nyilván szeretné tudni, mi, de nem faggatózik, tiszteletben tartja, hogy nem akarok róla beszélni. Ha nem mondtam volna, ennyit se sejtene.

Ezzel azt akarom mondani, hogy túlteheti magát rajta az ember úgy, hogy utána képes legyen kapcsolatra.

Lehet, nekem azért volt egy fokkal könnyebb,mint másoknak, mert én nem az összes férfira és általában a szexualitásra vetítettem ki ezt a dolgot, hanem rosszul választottam tizenévesen azt az "embert", aki a szakítást tudomásul nem vevő tombolásában ezt tette velem.

Igenis szüksége van a lánynak arra, hogy egy normális férfi elfeledtesse vele a történteket, és jól bánjon vele. Lehet, hogy eleinte nem lesz könnyű, de szerintem ne futamodj meg a kihívástól. Ugyanakkor úgy közeledj hozzá, hogy ne említsd, hogy tudod, mi történt vele. És ne is faggasd. Szerintem ez nagyon fontos. Erőt adhat neki, hogy ha tetszel neki, adhatja az eseményektől mentes, igazi önmagát. Én pont hogy azért nem szoktam erről beszélni, mert nem akarom, hogy ez alapján lássanak. Felszabadító érzés, amikor erősnek látnak. Hiszen most már az is vagyok. (Lehet, hogy ezt most nem érted, de a lényeget leírtam.)

2011. jan. 25. 13:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is mindenképp kitartanék, de csak akkor, ha tudom, hogy utána nem hagyom ott pár hónap után. Az még jobban megviselné, kikészítené. Tehát csak akkor hajts rá és tarts ki mellette, ha tudod, hogy utána tartós kapcsolat lesz belőle!
2011. jan. 25. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!