Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek egy lánynál akit annó megerőszakolt egy idegen férfi?
Fősulira járunk,és tetszik a csoporttársam. Eddig 2x hívtam el randizni a lányt,de mind a 2x lemondta. Most elmentem a szülinapjára is, de elveszítettük egymást a tömegben. Tegnap megtudtam,hogy azért ilyen "menekülős",mert őt anno megerőszakolták.
Próbálkozzak nála tovább v felejtsem el,mert ő inkább mindig egyedül szeretne maradni?
19/F
Tudjátok, annál, hogy egy szemét, állatnak nem nevezhető egyed erőszakkal beléd hatol és szándékosan bánt, csak az a rosszabb, hogy mint egy életre szóló stigmát kell viselned a dolgot. Ha elmondod, azért, ha nem mondod el, azért. Ha elmondod, lesajnálnak és nem tekintenek ugyanolyan, hétköznapi lánynak, mint a többieket. Pedig szeretnél normálisan élni és nem érezni, hogy összesúgnak a hátad mögött - merő jóindulatból.
Ha nem mondod el, előbb-utóbb akkor is kiderül és az még rosszabb, hiszen ott a másikban a kétely, hogy eddig miért nem bíztál benne annyira, hogy elmondd neki.
Kérdező : nézz körül ezen a blogon, jobb tanácsom sajnos nincs.
Köszönöm ismételten a válaszokat!
Az utolsó link is jó,bár nem ez az amit keresek. A lány nem buliban volt. De köszi!
13. 15 - hogy képes vagyok a kapcsolatra, abba a szexet is beleértettem.
Igen, szerintem sem tesz jót a "bélyeg", ha tudják. Szegény csaj, durva, hogy esetében ez így kitudódott. Mondom, úgy tekints rá, mintha nem tudnád, ne is beszélj neki erről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!