Ti elítéltek egy megerőszakolt lányt?
Nem értem, miért kellene elítélni. Inkább azt kell elítélni, aki megerőszakolta...
Most őszintén, hány tini van aki nem iszik?? Amikor én voltam tizenéves, már akkor is nagyban ment az ivászat. Gondolom ez az óta sem szorult vissza.
30F
Nem az erőszak miatt ítélnék /ítélném el, hanem azért, mert 14 éves gyeremekként hulla részeg volt, azt sem tudta mit csinálnak vele.
Na ez gáz nagyon!
Pontosabban nem ítélném el, azt gondolnám így járt, ne haragudj , de nem tudnám sajnálni! Maga csinálta a bajt!
28/F
Azt ítélem el, aki képes megerőszakolni vkit. Persze, nem épp a legjobb dolog, hogy 14 évesen hulla részegre itta magát, de attól még nem lehet megerőszakolni!
Ez kb. olyan, mint ha vki kihívóan öltözködne, majd megerőszakolnánk, és azt mondanánk, hogy "minek öltözött olyan kihívóan?". Attól, hgy vki részeg, vagy épp kihívóan öltözik, senkinek nincs joga megerőszakolni.
Vagy ez az erőszak olyan "erőszak" volt, hogy a leányzó simán hagyta magát?
Utolsó mondatodra tippelek.
Megtörténik baj, aztán meg sírnak anyucinak, hogy megerőszakolták. A srácot meg bemártja a bajba, holott le merem fogadni, hogy benne volt. Hagyjuk már a mai 14 éves kis rib_ncokat. Tisztelet a kivételnek.
Nézzetek már szét, a szex foglalkoztatja itt is őket. Arról nem is beszélve, hogy szégyentelenül bepróbálkoznak például nálam is 28 évesen.
Ez durva, de nagyon!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!