Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti elítéltek egy megerőszakolt...

Ti elítéltek egy megerőszakolt lányt?

Figyelt kérdés
Ha meghalljátok h egy lányt alig 14évesen megerőszakoltak úgyhogy részeg volt. Elítéled a dolgot, mert ivott.. azzal a tudattal h azóta egyszer nem volt részeg?

2012. márc. 27. 13:44
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ha annyira hullarészeg volt, hogy elmenekülni sem tudott?Csak pl csúszni mászni a földön? "

Mr nem azért, de szín józan embert is meg lehet erőszakolni.

2012. márc. 27. 22:39
 22/48 anonim válasza:
100%
17.-ik válaszoló: képzeld, én 26 vagyok és még velem sem fordult elő ilyen soha. De az erőszak erőszak marad akkor is ha az egyik fél részeg.
2012. márc. 28. 01:25
 23/48 anonim ***** válasza:
75%

Szép kis barátai vannak, ha eltitkolják az ügyet! (netán valamelyik "jóbarát" erőszakolta meg, hm?) Legalább a bűnösök megkapnák a megérdemelt büntetésüket. Ennyivel is megkönnyebbülne a lelke szegény lánynak. Így viszont egy életre nem fogja büntetendő dolognak tartani, és máskor is megtörténhet vele, hála a barátainak!

Meg ugyebár a barátai hívták el a buliba, ők itatták le, és hagyták magára hogy kihasználhassák! Vigyázni kellett volna rá! Felelőtlen szarok! És még a szüleinek sem mondják el... mert a lány szégyelli nyilván, de a szülei tudnának segíteni, így viszont lelki sérült marad szegény!

TE PEDIG VAGY A LÁNY VAGY, VAGY PEDIG AZ EGYIK FELELŐTLEN SZAR BARÁTJA!

2012. márc. 28. 17:04
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Üzenem a szerencsére kisebbségben előforduló ostoba $zar embereknek hogy:

AZ ERŐSZAKOT SEMMI NEM INDOKOLHATJA!!!!!! Akár részeg, akár bedrogozott, akárhogy öltözött fel!!!!!!

Remélem a lány nem lesz hátralévő életére lelki nyomorék és a szülei megtudják és megadják neki a megfelelő lelki támogatást!

27F

2012. márc. 28. 23:14
 25/48 anonim ***** válasza:
40%

"Szép kis barátai vannak, ha eltitkolják az ügyet!"

Hány éves vagy te, hogy ennyi eszed van? Ha te egy tizennégy éves csaj vagy, akit épp megerőszakoltak, arra vágynál, hogy ez napvilágra kerüljön? Főleg arra vágynál, hogy életed legnagyobb szégyene úgy derüljön ki, hogy azok árulnak el, akik a legközelebb állnak hozzád? Pont akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá? Ilyenkor te is egy dolgot szeretnél: úgy tenni, mintha meg sem történt volna.

"Meg ugyebár a barátai hívták el a buliba, ők itatták le, és hagyták magára hogy kihasználhassák!"

Gondolom, a barátai is 14 évesek ugyanakkora élettapasztalattal, kb megeshetett volna bármelyikkel... Itatták, vagy csak ő nem tudta a mértéket, és gondolom valami 30-40 éves majom szépen elsétált vele egy sötét ablakos audiba.

"Vigyázni kellett volna rá! Felelőtlen szarok!"

Valóban vigyázni kellett volna rá, de inkább neki kellett volna saját magára. Ezért nem kell 14 évesen bulikba járkálni. Nem felelőtlen szarok, hanem kib*szott gyerekek. A szülők felelőtlen sz*rok.

"mert a lány szégyelli nyilván, de a szülei tudnának segíteni, így viszont lelki sérült marad szegény! "

Ó, igen. Valószínűleg ez tényleg tanulságos lenne, mert legalább a szülők TALÁN felfognák, hogy miért nem kellett volna a lányukat elengedniük. Viszont ettől függetlenül a csaj lelki sérült lenne így is úgy is. A szülők meg dühöngve keresnék az elkövetőt, okolnák a világot, valószínűleg a csaj összes barátját leordítanák, aki ott volt, ahelyett, hogy belegondolnának abba, hogy a felelősség döntő része az övék volt, mert nem vigyáztak a lányukra. Nem fognák fel, hogy most a lányuknak arra van a legkevésbé szüksége, hogy világgá üvöltözzék mondjuk egy rendőrségi eljárás során, milyen szar a társadalom, amikor 14 éveseket használnak ki, ezzel is mindenki tudtára adva mi történt a csajjal. Ettől függetlenül a szülőknek igenis tudniuk kell erről, mert most ott a helyük a lány mellett, de a barátoknak az a dolga, hogy erről meggyőzzék a lányt, helyette NEM cselekedhetnek. Főleg, hogy most azért nem kicsi szüksége van emberekre, akikben bízhat.

"TE PEDIG VAGY A LÁNY VAGY, VAGY PEDIG AZ EGYIK FELELŐTLEN SZAR BARÁTJA!"

Te pedig nyilván Sherlock Holmes...

2012. márc. 29. 09:41
 26/48 anonim válasza:
100%
gégéjét kitépném aki meg merne erőszakolni egy 14 éves lányt.....
2012. márc. 30. 16:56
 27/48 anonim válasza:
100%
Lehet egy lány akármilyen részeg, egy igazi férfi soha nem erőszakolja meg... azt ítélem el, aki ilyet tesz!
2012. márc. 30. 17:56
 28/48 anonim ***** válasza:
71%
Nem ítélném el, és sajnálni is tudnám. Nem létezik olyan dolog, ami miatt bárkinek ez jár, vagy ami bárkit feljogosítana arra, hogy ilyesmit elkövessen! Hacsak nem az, hogy egy rosszindulatú, érzéketlen gyökér az illető, aki ezt kívánja másnak. Talán az megérdemelné. Nem a részegségen múlik, hogy megerőszakolnak-e valakit. Az elkövető és a sértett részéről sem. Adott szituációban ugyanez alkohol nélkül is megtörténik. Nem súlyosbító vagy enyhítő tényező semmilyen szempontból. És ez nem csak 14 éves áldozatokra vonatkozik.
2012. márc. 30. 20:42
 29/48 anonim ***** válasza:
92%

Én nem ítélném el a lányt, de azt igen, aki ezt tette.

17 voltam, amikor megerőszakolt egy barom, nem voltam részeg, ő az volt, sokkal erősebb nálam, nem tudtam így sem menekülni, semmit sem számított, h nem ittam, csak még rontott is a helyzeten, jobban fájt... Hülye voltam, csak évekkel később mondtam el a szüleimnek, nem is lett belőle feljelentés, pedig kellett volna. Ha te a lány vagy vagy ismered, szerintem ha tudjátok ki volt az illető, jelentsétek fel... én utólag nagyon bánom, h nem tettem meg. Szülőknek pedig mindenképpen kéne szólni, ettől függetlenül, de ezt a lánynak kell elmondania.

Egyébként tavaly voltam egyszer egy egyetemi bulin annyira kiütve, h ... nagyon. (Nem vagyok rá büszke, de egyetemen kb mindenkivel előfordul egyszer...) Nem feküdtem még a földön, de filmszakadások már megvoltak, és volt egy srác, akivel táncoltam, és rá is próbáltam mászni, de nem volt semmi, simán hazakísért, aztán pár nap múlva mondta el, h ebben annyira nem lett volna kihívás, h inkább majd józanon megpróbál megszerezni. Egyébként sikerült is neki, jártunk néhány hónapig, de akkor ott nem használt ki, és igaza van, ebben tényleg nincs semmi érdem, h le tud feküdni valaki egy hullarészeg lánnyal.

20/L

2012. márc. 31. 02:34
 30/48 anonim válasza:
100%

Szomorú, ha azt ítélik el, akit megerőszakoltak és nem azt aki ezt elkövette. Amerikában csinálják ezt jól, teljesen komolyan veszik a dolgokat, míg Európában hajlamosabbak a lányra (fiúra, mert ilyen is történt) fogni, hogy túl kihívóan öltözött fel, vagy csak megjátsza magát.

Az erőszak elítélendő, és komolyan kell venni, nem az

2012. márc. 31. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!