13 éves koromban egy fiú banda megerőszakolt. Jelenleg 17 éves vagyok. Van barátom már 2 éve. Azonban nem tudok lefeküdni vele. (lent (? ) )
Szörnyű az ilyen. A többi dolog megy, mármint a petting része?
MR T
Először is, nagyon sajnálom ami veled történt!
Szerintem még mindig benne van ott mélyen legbelül h mi is volt 4 éve.
Ha tényleg igazán szeret a barátod akkor kitudja várni azt a pillanatot amíg azt nem mondod hogy készenállsz rá.
19/L
Nem is mind1 neked...
Megint T,
szóval szereted, amit a barátod csinál veled, de ha odakerülne a sor, már nem megy a dolog..
Hm én egy leányzónál sokat játszottam neki ott lent vele, addig amig meg nem őrült érte hogy betegyem... namár most ez itt kilőve, mert nem szereted ha azzal hozzád ér.
El kell érni hogy akard... sajnos egyet kell értenem előttem szólóval, alkohol v anfetamin XD Utána meg ugyis kivánni fogod, mert csak tudja a barátod hogy nagyon érzékinek kell lennie...
Tőlem ennyire futotta
Mr.T
az összes ilyett agyon kéne ütni hhozzászolni többet nemtudok mert az ilyen szar szemét mocskok (betörök) cigányok mind 1 töl 1 ig erőszakolták meg 9 éves korába az unokatesom ... Sortüz ezekre halálbüntetés ! Ne félj ! Kitartás ! Leszmég halál büntetés remélem és az ilyen genyládák elvesznek ....
Sajnálom tényleg T_T nagyon szarlehetett
AustrianWolf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!