13 éves koromban egy fiú banda megerőszakolt. Jelenleg 17 éves vagyok. Van barátom már 2 éve. Azonban nem tudok lefeküdni vele. (lent (? ) )
Hallottam egy hasonló esetről. Úgy oldották meg, hogy az első héten a pár csak pettingelt. Kizárólag. Következő héten csak odatette a kukiját a bejárathoz, de azonnal el is vette. Azutáni héten egy kicsit betette, majd kivette. A legvégén már rendesen ment az egész.
Ezentúl még azt javaslom, hogy ne ő akarja betenni neked, hanem ő legyen alul, és ha úgy érzed te próbáld betenni. Kerüljétek azokat a helyzeteket, amikor ő túlzottan dominál. Egyelőre. Te légy felül és te irányítsd a helyzetet!
szia,először is őszinte részvétem.
ne haragudj nem olvastam végig az előzőeket de:
szerintem fordulj a hasadra, és hagyd hogy izgasson.. az ujjazást engeded? mert ha igen akkor hagyd neki és kérd hogy ne szóljon mikor vált..ha már úgymond "benned lesz" valószínű nem fogsz félni tőle.
vagy hagyd hogy addig izgasson (behatolás nélkül) amég a vágy erősebb nem lesz a félelemnél.
kitartás, biztos megért majd.
Engem az apám molesztált 10-20 éves koromig, és nekem is problémáim voltak. Láttam, írták páran, hogy zárd le a múltat, meg próbáld így, próbáld úgy. Ez egy komoly probléma, nem házi praktikák kellenek, hanem hogy elmenj pszichológushoz. Én az Eszter alapítványhoz jártam csoport terápiára pont ilyen témában, és nagyon ajánlom. Keress rá Google-ben, és vedd fel velük a kapcsolatot. Nekem nagyon sokat segített a terápia, és az, hogy más hasonló sorsú lányt is megismerhettem, és együtt dolgozhattunk az érzéseinken.
Kitartás!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!