Ti elítéltek egy megerőszakolt lányt?
... áldozatot hibáztatni.
Elnézést önállósította magát a gépem :D
én nem itelnem el..azis meglehet h direkt ugy itatták le hogy megerőszakolhassák..:// ha elmesélné a történteket akkor biztos konkrét véleménye lenne mindenkinek..
de nagyon sajnálnám még igy is hogy akkor pont részeg volt..mert az egy fiatal lánynak nagyon nagy lelki trauma lehet ..és nem tudja meg védeni magát annyira fiatalon..:/
Ez itt Magyarország, nem valami arab kultúra, ahol megölik azt a lányt akit megerőszakoltak, a család becsülete, vagy bármi miatt. Nekem az ngyon sötét.
14 éves lányt részegségért nem lehet elítélni, sem büntetni megerőszakolással ahhoz gyilkolni kéne minimum. Az áldozat szokta magát bűnösnek érezni, sokan erre azt hiszik, hogy sajnáltatja magát. Holott annyira csalódott az emberekben, hogy nem tudja már mi a normális!
Nem ítélem el, csak azt aki tette vele! Ebben a világban minden ötödik ilyen korú gyerek iszákos.. én ismerek nem egy fiút és lányt! Nem tudom miért lesz attól valaki menő, ha minden buliból részegen megy haza. Soha nem voltam részeg, nem szoktam inni, még is szeretnek...
14/L
Én is voltam 14 évesen buliban. Iszogattunk is, egyszer még nagyon részeg is voltam. De akikkel mentem, végig figyeltek rám, ágyig kísértek, gondoskodtak róla, hogy ne eshessen bajom. Ahogy én is, ha bárki más volt részeg.
A csajra a barátainak kellett volna vigyázni, hogy semmit se tegyenek a poharába, stb. Ezt nem tették, őket végsőkig elítélem, és azt is, aki tette (vagy valami béna idősebb pasas, vagy valamelyik negatív jelzős "barátja".)
A lányt? Nem, nem ítélem, el, de... Egyrészt, nem vagyok benne biztos, hogy erőszak volt, mert lehet, csak annyira leitta magát, hogy ne ellenkezett, vagy ki tudja. Másrészt, még feltételezve is, hogy tényleg erőszak volt, a lánynak lehetett volna annyi esze és tartása, hogy jelenti, és akkor más kislányokat megvéd az ilyenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!