Ti elítéltek egy megerőszakolt lányt?
Ha annyira hullarészeg volt, hogy elmenekülni sem tudott?Csak pl csúszni mászni a földön?
És nem tudott ellenkezni?Akkor már szerintem az kb alkoholmérgezés volt...Akkor pl nem is érezhette a fájdalmat sem?:S Annyira nem tudom elképzelni ezeket a dolgokat....
"Ha annyira hullarészeg volt, hogy elmenekülni sem tudott?Csak pl csúszni mászni a földön? "
Nem erről van szó szerintem. Ha az ember nagyon részeg, olyan mélyen tud aludni, hogy semmire szinte sem ébred fel. Ekkor pedig elég kiszolgáltatott, tekintve, hogy lazán levetkőztethetik és azt csinálnak vele, amit akarnak. Aztán pár óra múlva felébred valahol a padlón bugyi nélkül, stb.
És igen, ezért nem kell inni és vadidegen helyekre bulizni járni 14 éves lányoknak, ettől függetlenül erről azért nem ő tehet. Valószínűleg csak ismerkedik az alkohollal, valószínűleg itatták is rendesen ás pillanatok alatt kidőlt. Nem kellett volna elmennie, a szüleinek nem kellett volna elengedniük. Elítélem őt és a szüleit azért, hogy a lány ilyen állapotba tudott kerülni, de akkor sem érdemli meg, hogy megerőszakolják, azért nem őt ítélem el. Ha meglátok mondjuk egy 14 éves lányt így fetrengeni, akkor felszedem a földről, kijózanítom és hazaviszem. Ha valaki éppen a bugyiját húzza le, akkor betöröm az orrát egy féltéglával, nem mondom azt, hogy "na kiscsaj azt kapja, ami jár neki".
ma 14:46
Veled értek egyet!Képzeld el tavaly voltam egy kis tiszta városban.Épp bornapok voltak.A szüleim arra lettek figyelmesek, hogy egy kislány viszi a másikat,aki hullarészeg volt.Nem mehettek haza,mert a részeg lánynak nevelőszülei voltak,a barátnője sem vihette haza magával.A szüleim egyből mondták, hogy vegyünk neki colát és ásványvizet és vigyem oda nekik,hátha attól jobban lesz.Sok kollégista volt a városban,mert az Arany János programban lévők a koleszban maradhattak a bornapok v pálinka fesztivál(már nem emlékszem mi volt az esemény) idejére.Nagyon sajnáltam, hogy nincs is hova menniük.Hihetetlen.A kislány szinte csak feküdt,ordibált,de azért elfogadta a colát,nagynehezen inni kezdte.Akkoriban még nagy hidegek is voltak éjjel.Ki tudja mi lett velük.Apám mondta, hogy talán mentőt hívhatnánk,legalább az éjszakát a józanítóban töltené.De mondtam neki,ha detoxba kerülne,akkor majd a szülei kapják a csekket a 6-8ezer forintról.Mi panzióban voltunk ekkor,de pl apám felajánlotta, hogy segítünk szerezni egy szobát,ha nincs hova menniük.Hát azt is elutasították...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!