Barátnőim nem tartanak normálisnak, mi a véleményetek a helyzetemről? Kérdés alul.
És ha nekem 36 evesen az jon le (egeszen sokaig), hogy egy lepedoakrobata kis macso vagy, és elijedek (mert hidd el, a 20 éve szünetmentesen szivtiprok is a "nem volt még senkijuk" kategoriaba tartoznak, mert soha nem kötődtek még senkihez!), akkor egy Magadkoru, szerelmi egyesulesre vágyó (pl. a topicnyito) lányt simán elijesztesz vele.
amikor az emberek szégyellnek magukban valamit szerelmi téren, és annak az ellenkezojet akarják láttatni, akkor az altalaban sikerul is nekik, és evvel pont a velük egyhúron pendülőket, a nekik valókat tudják elbizonytalanitani magukkal kapcsolatban.
És ez káros...
Van igazság abban amit mondasz. Csak tudod ezt hiába gondolod te így, ha az én korosztályomban már nem ez a vélekedés.
Nem egy huszonéves lánytól hallottam vissza, hogy ők bizony nem kezdenének szűz sráccal. Milyen már hogy annyi idősen "tanítsák", lol... És hiába ez csak néhány vélemény, sajnos ez a vélekedés manapság igen divatos. Mert alapból úgy gondolják, hogy azzal az illetővel bajok vannak. Hol igazuk van hol nem.
Ha olvastad volna pár régebbi kérdéshez leírt válaszom, még inkább azt hitted volna amit. De nekem ez soha nem volt célom, akármennyire is azt hiszed. Bár lehet úgy tűnt a kissé erőteljes hangvételem miatt.
Rengeteget olvastam ezzel a témával kapcsolatban (szexualitás), rengeteg forrásból, más nyelven is... (Ha már élesben nem csináltam, legalább elméletben oké legyek ha odakerülök.)
Ha van egy kérdés ahol úgy látom hozzá tudok szólni és talán segítséget tudok nyújtani a kérdezőnek, válaszolok annak megfelelően.
Azonban ebben a kérdésben véleményt akart a kérdező. Az én véleményem pedig ez volt. Én szégyellem ezt valahol. De soha nem látványosan ahogy itt általában teszik.
Én azért vélekedtem úgy ahogy, mert tudom, hogy ez eléggé önbizalomhiány-gerjesztő lehet a későbbiekben. Még egy nőnek is, hogy majd furcsán néz rá a leendő srác. Ahogy le is írta a kérdező. És ez nem abból a szempontból problémás, hogy mit gondol a srác, hanem abból, hogy a kérdezőt fogja hátráltatni a párkeresésben. Mert hogy előnyére nem válik az is biztos.
Ezt fel kell vállalnia ha sokáig tart szerelmi kapcsolatot kialakítania.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!