Barátnőim nem tartanak normálisnak, mi a véleményetek a helyzetemről? Kérdés alul.
Köszönöm mindenki válaszát.
Kedves válaszoló, igen vágyom rá, arra az érzésre hogy még egyszer szerelmes legyek, mint 16évesen és ARRA az együttlétre vágyom, mert mennyire jó lehet ha az az érzés nem csak egyoldalú és egy olyan emberrel lenni aki iránt szerelmet érzek. Kíváncsi vagyok milyen lehet mindez. :)
"03:23: A probléma ott van, hogy vágyik rá. Így az elméleted mindenestől megbukott. Idézem: "de valahol mélyen nagyon vágyom már rá""
De az nem ugyanaz, ami az ő szavai mogott van, meg amit Te mondasz.
:)
"Az hogy szerelemből akarja elveszteni, csak egy kitalált dolog. Ezzel hiteti saját magát. "
Szerintem ezen 41 eves korában érdemes elgondolkodni, ha még akkor is itt tart, akkor tök igazat adok majd Neked, de 19 evesen ez nem indokolt.
Nézd kérdező, véleményt adtam. Én sem vagyok híve a szerelem/szeretet nélküli szexnek.
De az egészen biztos, hogy ha adódott volna alkalmam rá, egyetlen percig sem haboztam volna.
A probléma az egészben ott van, hogy nem találsz olyat akibe szerelmes lehetnél. Nyilván ez itt a gond. De amire a barátnőid rávilágítottak egyáltalán nem elhanyagolható.
Én biztos nem leszek 30 évesen szűz. Előbb ölöm meg magam.
Goondolkozz el... Az életed felét átélted és nem volt részed szexualitásban?! Iszonytatóan sok időt elpazaroltál és kimaradsz olyan testi örömből ami az egész emberiséget hajta. Mindezt egy elhatározásért?
Ha neked megéri, nincs az az ember akinek a szava számítana.
Én is tartanék attól hogy mi lesz később. Sőt tartok is.
És hidd el, rohadt szar érzés.
Ez az én álláspontom.
21F
Na, kibicek, demonstralodott: EZ a megnyilasra felhivo energiamező hatása.
Ha "nem vagyok itt", ez az info benne rekedt volna a legénykében, és maradt volna a fennhéjázó, tapasztalt, aktív szexusú okítás - a kiegeszito info nelkul.:)
Nekem, vagy a jelenlétemben valahogy mindenki kiböki végül a legféltettebb, legszégyelltebb titkát.
Drága kibic. Olvasd el még egyszer az első hozzászólásomat.
Majd add át az üzenetet az "erő gyermekeinek", hogy csúnyán átbasztak :D:SD:A:D
Legalább ilyen hülye ne lennél.. :D:D:D:D Siralmas..
B@sszátok meg!Miért olyan nagy kincs a szüzesség?
Hát mert az!
Én nem szerelemből feküdtem le akivel elvesztettem de nagyon megbántam!
Szerintem várj vele várd meg akit igazán szeretsz és annak add oda magad!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!