Mennyi idő után feküdhet le egy lány a barátjával? Mit tartotok normálisnak?
Figyelt kérdés
És ti mennyit vártok?2010. febr. 1. 18:53
1/29 anonim válasza:
én 2 hónapot vártam
ha látod hogy nem türelmetlen nem sűrget és te is szeretnéd ne várasd fél éven át de azért ne tűnj könnyen kaphatónak
1 hónap szerintem a minimum de kitudja
barátnőm első nap lefeküdt vele és együtt vannak 3 éve. kinek a pap kinek a paplan...
2/29 anonim válasza:
én 1 hónapot vártam a szexel azóta 2 éve vagyunk együtt 19/L
3/29 anonim válasza:
Erre nincs szabály. Akkor ha úgy érzed, hogy készen állsz rá. Ez mindenkinek más. Ha felteted ezt a kérdést, akkor valószínüleg még jobb ha vársz.
4/29 anonim válasza:
Mi 2 majnem 3 hét után voltunk együtt először, ő volt az első, azóta 2,5 év telt el:D
6/29 anonim válasza:
mi még várunk, de már nem sokáig:)
7/29 anonim válasza:
ha ő az első akkor szerintem bőven elég a 3 hónap ha úgy látod hogy szeret imád és akar
8/29 anonim válasza:
Itt első sorban nem az idő a fontos, hanem az hogy igazán szeressétek egymást.
9/29 anonim válasza:
mi körübelül 1 hónapot vártunk, és virágzó a kapcsolatunk :D! mindketten segíteni tudjuk egymás munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!