Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőim nem tartanak normáli...

Barátnőim nem tartanak normálisnak, mi a véleményetek a helyzetemről? Kérdés alul.

Figyelt kérdés
19 éves leszek az idei nyáron, és még szűz vagyok. Átlagos lány vagyok,nem tartom magam szépnek,de rondának sem. Lenne pár fiú nem csak szexre, hanem párkapcsolatra is, eddig összesen 4 barátom volt, a legrövidebb fél a leghosszabb 8hónap.Eddig egyik sem értette meg, hogy a szüzességemet szerelemből szeretném elveszteni. Sajnos egyikbe sem szerettem bele, így nem engedtem nekik, ebből viták kerekedtek és szakítások következtek. Eddig egyszer voltam szerelmes, 16évesen egy 25 éves fiúba, aki nem akart kapcsolatot velem a korkül. miatt. Ekkor úgy döntöttem hogy pasizom, ha valakibe beleszeretek a kapcsolat közben akkor mehet... Barátnőim nem tartanak normálisnak, mert : "mi lesz ha csak 10 év múlva leszek megint szerelmes, akkor addig szűz leszek"? én erre azt felelem hogy igen, de valahol mélyen nagyon vágyom már rá, kíváncsiság furdal, de rettegek hogy megbánom. Olyan fordult elő valakivel hogy szex után kezdett beleszeretni a barátjába? Kicsit amiatt is el vagyok keseredve hogy az a fiú, aki majd az első lesz, hogy fog rám nézni ha esetleg nem most hanem majd csak 20-22 évesen történik meg?!!Kérlek normális választ adjatok, hülyéskedésre nem vagyok kíváncsi, elegen röhögtek már a problémámon.
2012. márc. 4. 02:39
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Pont h te vagy a normális, a barátnőid pedig ribik.
2012. márc. 4. 07:59
 22/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, teljesen normálisan állsz hozzá. Szerintem parázni is csak azért parázol, mert a barátnőid elültetik a füledben a bogarat, hogy jaj de mi lesz akkor ha... Semmi nem lesz. Ha szerelmesek lesztek egymásba valakivel (kölcsönösen), akkor nem fog rád furán nézni, sőt, megtiszteltetésnek veszi, hogy rá vártál egész addigi életedben. Viszont azzal elszúrod, hogy hónapokig együtt vagy olyannal, akivel max. szimpatizálsz. Neked megy az időd, szegény srác meg hiába vár.

21 éves szűz fiúnak üzenem, hogy nagyon nincs igaza. A szimpátia, szeretet max. egy dugást eredményezhet. Szeretkezni viszont csak azzal tudsz, akibe szerelmes vagy. A kettő között a különbség ég és föld!

2012. márc. 4. 08:31
 23/43 anonim ***** válasza:
Én megértelek, én is erre vágyom. 19/F
2012. márc. 4. 12:10
 24/43 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre, hogy akinek még nem volt része benne az nagyon sokszor túlértékeli a szexet. Nagyon jó dolog, főleg ha olyannal csinálod akit szeretsz, de azért nem létszükséglet. Főleg nem annyira hogy megöld magad ha 30 éves korodig nem esel át a tűzkeresztségen. (kedves 21 éves fiú)

Ne foglalkozz a barátnőiddel, 19 évesen még semmiről nem vagy lekésve, majd megtalálod a megfelelő embert akibe szerelmes is vagy, nem csak kedveled. Nem kell rohanni, hogy: "Úristen x éves vagyok és még nem feküdtem le senkivel"

(mondjuk az is igaz hogy akinek 30 évesen sem jön össze a dolog az már kicsit fura, nem maga a szex miatt, hanem hogy ennyi idős korára még emberi kapcsolatok terén ennyire nem sikerül semmit összehozni)

2012. márc. 4. 12:44
 25/43 anonim ***** válasza:

08:31: Azzal te is tisztában vagy, hogy a szerelem idővel mindeképp elmúlik? Szóval ha megházasodsz, és eltelük mondjuk 5 év, mikor már csak szeretet van a kapcsolatban, akkor lényegében csak dugsz a férjeddel?

Zseniális! Egy kicsit tévedésben vagy...

12:44: Rátapintottál a lényegre. Ne a szüzességen van a hangsúly. Hanem annak okairól.

21F

2012. márc. 4. 14:36
 26/43 anonim válasza:
15 voltam amikor elvesztettem. Egy olyan fiúval akiről azt hittem szerelmes vagyok belé és hogy örökkön örökké együtt leszünk. Most 18 vagyok és lassan 2 éve élek boldog pár kapcsolatban egy másik fiúval akit tényleg mindennél jobban szeretek szerelemből! És nagyon bánom hogy nem a mostani barátommal vesztettem el a szüzességem, úgy érzem várnom kellet volna. A lényeg az hogy megértelek. És igenis várd meg a szerelmet! mert tökéletes csak akkor lehet... szerintem...
2012. márc. 4. 16:35
 27/43 anonim ***** válasza:

ma 14:36

Nem, nem erről van szó. De ha valakit szeretsz (vagy valaha szeretted, ami _átalakult_ szeretetté és ragaszkodássá) azzal tudsz szeretkezni. Akinek szimplán csipázod a búráját mert jóarc, azzal max. dugni tudsz.

Amúgy meg mivel bevallottan szűz vagy, nem igazán tudom, milyen alapon oktatsz ki?!

2012. márc. 4. 17:19
 28/43 anonim ***** válasza:

17:19: Onnan, hogy össze vissza beszélsz.

Először szimpátiaáról meg szeretetről hadobálsz, hogy nem elég, most pedig már a "csípázod a búráját" dologgal.

A kettő között ku*va nagy különbség van. De te frankón egyként kezeled.

A kérdező 8 hónapig volt együtt egy sráccal akit szeretett. Nem a búráját csípte. (Ha mégis, nem tudom miért volt vele 8 hónapig...)

Tévedsz, ha azt hiszed kioktatlak. Csak rávilágítok az elméleted hibáira.

Ha az embernek van egy kis agya, a körülötte lévő világból is le tudja szűrni a dolgokat. Képes mások tapasztalatából is saját véleményt alkotni.

2012. márc. 4. 17:37
 29/43 anonim ***** válasza:

Nem érted, mi a különbség aközött, hogy valakivel kölcsönös szerelemben éltek, és szeretkeztek, meg aközött, hogy valakit kedvelsz, emberileg szeretsz ("csipázod a búráját"), és ezért dugtok. Akibe nem vagy szerelmes, ahhoz soha nem fogsz tudni úgy hozzáérni, mint ahhoz, akibe igen. Egy jól működő párkapcsolatnak nem véletlenül a szerelem az alapja. Mert még ha elmúlik is, és átalakul valami mássá, akkor is az az alapja, és nem barátság, vagy csak vonzalom. Bocs hogy ezt mondom, de ezt tényleg ki kell próbálni ahhoz, hogy tudd miről beszélek.

A kérdező 8 hónapig volt együtt egy olyan sráccal, akit - emberileg - szeretett, de nem volt belé szerelmes, és az nagyon nem mindegy. Emberileg nagyon sok mindenkit szeretek én is, ellenkező neműeket is, mégse bújok velük ágyba, mert a _szeretkezés_ egy olyan fokú intimitást feltételez, amihez szerelem kell. Erre vágyik a kérdező, meg tudom érteni, mert ennél nemigen van szebb dolog a világon.

2012. márc. 4. 17:51
 30/43 anonim ***** válasza:

17:51: Hmmm. Így már érthetőbb. Ezt meg is tudom érteni.

Viszont így már azt nem értem, miért kellett neki 8 hónapig egy olyan sráccal járnia, akit csak emberileg szeretett. Ezek szerint kb mint egy barátot... De igazából ez már baromira nem tartozik a kérdéshez... :)

2012. márc. 4. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!