Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőim nem tartanak normáli...

Barátnőim nem tartanak normálisnak, mi a véleményetek a helyzetemről? Kérdés alul.

Figyelt kérdés
19 éves leszek az idei nyáron, és még szűz vagyok. Átlagos lány vagyok,nem tartom magam szépnek,de rondának sem. Lenne pár fiú nem csak szexre, hanem párkapcsolatra is, eddig összesen 4 barátom volt, a legrövidebb fél a leghosszabb 8hónap.Eddig egyik sem értette meg, hogy a szüzességemet szerelemből szeretném elveszteni. Sajnos egyikbe sem szerettem bele, így nem engedtem nekik, ebből viták kerekedtek és szakítások következtek. Eddig egyszer voltam szerelmes, 16évesen egy 25 éves fiúba, aki nem akart kapcsolatot velem a korkül. miatt. Ekkor úgy döntöttem hogy pasizom, ha valakibe beleszeretek a kapcsolat közben akkor mehet... Barátnőim nem tartanak normálisnak, mert : "mi lesz ha csak 10 év múlva leszek megint szerelmes, akkor addig szűz leszek"? én erre azt felelem hogy igen, de valahol mélyen nagyon vágyom már rá, kíváncsiság furdal, de rettegek hogy megbánom. Olyan fordult elő valakivel hogy szex után kezdett beleszeretni a barátjába? Kicsit amiatt is el vagyok keseredve hogy az a fiú, aki majd az első lesz, hogy fog rám nézni ha esetleg nem most hanem majd csak 20-22 évesen történik meg?!!Kérlek normális választ adjatok, hülyéskedésre nem vagyok kíváncsi, elegen röhögtek már a problémámon.
2012. márc. 4. 02:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy sikerült megértetni magam. :P
2012. márc. 4. 18:06
 32/43 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy? Utolsó.
2012. márc. 4. 18:06
 33/43 anonim ***** válasza:
N/35 :)
2012. márc. 4. 18:09
 34/43 anonim ***** válasza:

Ohh, jólvan :P Csak ismerős volt a stílusod, meg a százalékod miatt egy másik lány jutott eszembe... :D

De mondjuk kiírhattad volna előbb is a korod, lehet nem kukacoskodtam volna annyit :P

2012. márc. 4. 18:12
 35/43 anonim ***** válasza:
No problemo, de az ilyesmit ne a korom alapján hidd el nekem , azért nem 80 éves vagyok. :) Ja, és azért még tegezhetsz.:P
2012. márc. 4. 18:16
 36/43 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, tegeztelek volna :D A kor azért számít, mert a fiatalok, főként a lányok körében hajlamosak messzemenő idealizálásba menni. Egy érettebb nő már azért jobban ismeri a világot... :D
2012. márc. 4. 18:19
 37/43 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ha tudod a koromat, akkor engem se hülyézel le?

(36, és idén már a 37-et is betöltöm. És én is nő vagyok. És én sem vagyok már szűz. Máskülönben hogy is juthatna eszembe a szüzességről, nemi vágy természetéről és szerelmeskedésről írni? Csak ha már tapasztalt vagyok a felmerült kerdesben, nem? Az ember csak magánál járatlanabbaknak tud tanácsolni bármit is, ha ő maga már egy későbbi életszakaszban jár.)

Nem tudom, mi alapjan van egyaltalan barmifele elkepzelesed az anonim netezok koráról, 6-126 évesig barmennyi lehet, aki ide ír, nem tudom, miért kell alapból leértékelően és gyereket feltételezve valaszolgatnod...

2012. márc. 5. 00:20
 38/43 anonim ***** válasza:

"azt nem értem, miért kellett neki 8 hónapig egy olyan sráccal járnia, akit csak emberileg szeretett. "

Azért, mert sokaknál ebből alakul ki idővel a szerelem, és ő erre látott esélyt.

2012. márc. 5. 00:22
 39/43 anonim ***** válasza:

Te a kibices vagy? :D Nálad változatlan lenne az álláspontom. Mert a szöveg értelmezésed miatt mondtam.

Az első válaszomban tisztáztam a helyzetem. Erre te jössz a megnyílásra felhívó energiameződdel, mintha az első kommented után mondtam volna ki a szüzességet. De úgy látszik ez még mindíg nem esett le :D

2012. márc. 5. 00:33
 40/43 anonim ***** válasza:

Mert a fellépésedbol a "nekem se volt még senkim" az siman ugy ertelmezheto, hoyg szexeltel mar, de szerelmes nem voltal, es ezert vagy hive annak, hogy eleg a szeretet.

Ez jon le egezsen addig, amig ki nem mondtad kesobb, hoyg szűz vagy.

Érted?

Egy tapasztalt macso dumanak hangzott addig az egesz.

2012. márc. 5. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!