Barátnőim nem tartanak normálisnak, mi a véleményetek a helyzetemről? Kérdés alul.
Ohh, jólvan :P Csak ismerős volt a stílusod, meg a százalékod miatt egy másik lány jutott eszembe... :D
De mondjuk kiírhattad volna előbb is a korod, lehet nem kukacoskodtam volna annyit :P
Ja, hogy ha tudod a koromat, akkor engem se hülyézel le?
(36, és idén már a 37-et is betöltöm. És én is nő vagyok. És én sem vagyok már szűz. Máskülönben hogy is juthatna eszembe a szüzességről, nemi vágy természetéről és szerelmeskedésről írni? Csak ha már tapasztalt vagyok a felmerült kerdesben, nem? Az ember csak magánál járatlanabbaknak tud tanácsolni bármit is, ha ő maga már egy későbbi életszakaszban jár.)
Nem tudom, mi alapjan van egyaltalan barmifele elkepzelesed az anonim netezok koráról, 6-126 évesig barmennyi lehet, aki ide ír, nem tudom, miért kell alapból leértékelően és gyereket feltételezve valaszolgatnod...
"azt nem értem, miért kellett neki 8 hónapig egy olyan sráccal járnia, akit csak emberileg szeretett. "
Azért, mert sokaknál ebből alakul ki idővel a szerelem, és ő erre látott esélyt.
Te a kibices vagy? :D Nálad változatlan lenne az álláspontom. Mert a szöveg értelmezésed miatt mondtam.
Az első válaszomban tisztáztam a helyzetem. Erre te jössz a megnyílásra felhívó energiameződdel, mintha az első kommented után mondtam volna ki a szüzességet. De úgy látszik ez még mindíg nem esett le :D
Mert a fellépésedbol a "nekem se volt még senkim" az siman ugy ertelmezheto, hoyg szexeltel mar, de szerelmes nem voltal, es ezert vagy hive annak, hogy eleg a szeretet.
Ez jon le egezsen addig, amig ki nem mondtad kesobb, hoyg szűz vagy.
Érted?
Egy tapasztalt macso dumanak hangzott addig az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!