Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztése után a...

A szüzesség elvesztése után a menstruáció mekkora késése tekinthető normálisnak?

Figyelt kérdés

Óvszerrel védekeztünk, de nem volt semmi gáz (nem szakadt ki, nem csúszott le). Mégis 6 napja késik.

A nőgyógyász minimum hány napos terhességet tud kimutatni?

2010. jún. 5. 12:09
 1/7 anonim válasza:

Menny el és vegyél terhességi tesztet, ha terhes vagy akkor az már kimutatja.

No para! Nem biztos, hogy terhes vagy.

2010. jún. 5. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha peches vagy 9 hónap késés:P:D

de Te nem vagy peches, védekeztetek, ne stresszelj!

2010. jún. 5. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
az első után nekem is késett van benned 1 kis stressz neaggódj védekeztetek nemlehetsz terhes....
2010. jún. 5. 13:39
 4/7 anonim válasza:

Szerintem nins mit paraznod:p

nagyon keves a valoszinuseg arra hogy terhes legy!

Nekem is szokott kesni.. ez termeszetes plane hogy elvesztetted a szuzeseged, es ez kihat a hormonjaidra is ezert kesik`... szoval nyugii`:)

de ha megis bizonytalan vagy .. a tunetek 4 het utan jonek elo.. 1 honap utan vegyel terhessegi tesztet :p..es ha netalan tenyleg terhes vagy meny orvoshoz es szegyel fogamzasgatlot:) ...

egyebkent hany eves vagy`?

[15L]

2010. jún. 5. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:

A gumi sem 100%. Tapasztalat.

19/L , 6hónapos terhes

Amúgy egy terhességi teszt a beágyazódástól számított 3 napon bellül kimutatja. Kb szex után 1 hét.

Ha eddig pontos volt, akkor nagy a valószínűsége.

2010. jún. 5. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Első szeretkezés után a hormonok "huncutkodása" miatt pl. egy hetes késés nem gond. Nekem is úgy volt anno, és még pár ismerősömnek is. Úgyhogy szerintem nyugi, de ha aggódsz, akkor vegyél a gyógyszertárban egy terhességi tesztet.

24/N

2010. jún. 5. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

20/l

2010. jún. 6. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!