A szüzesség elvesztése után a menstruáció mekkora késése tekinthető normálisnak?
Óvszerrel védekeztünk, de nem volt semmi gáz (nem szakadt ki, nem csúszott le). Mégis 6 napja késik.
A nőgyógyász minimum hány napos terhességet tud kimutatni?
Menny el és vegyél terhességi tesztet, ha terhes vagy akkor az már kimutatja.
No para! Nem biztos, hogy terhes vagy.
Ha peches vagy 9 hónap késés:P:D
de Te nem vagy peches, védekeztetek, ne stresszelj!
Szerintem nins mit paraznod:p
nagyon keves a valoszinuseg arra hogy terhes legy!
Nekem is szokott kesni.. ez termeszetes plane hogy elvesztetted a szuzeseged, es ez kihat a hormonjaidra is ezert kesik`... szoval nyugii`:)
de ha megis bizonytalan vagy .. a tunetek 4 het utan jonek elo.. 1 honap utan vegyel terhessegi tesztet :p..es ha netalan tenyleg terhes vagy meny orvoshoz es szegyel fogamzasgatlot:) ...
egyebkent hany eves vagy`?
[15L]
A gumi sem 100%. Tapasztalat.
19/L , 6hónapos terhes
Amúgy egy terhességi teszt a beágyazódástól számított 3 napon bellül kimutatja. Kb szex után 1 hét.
Ha eddig pontos volt, akkor nagy a valószínűsége.
Első szeretkezés után a hormonok "huncutkodása" miatt pl. egy hetes késés nem gond. Nekem is úgy volt anno, és még pár ismerősömnek is. Úgyhogy szerintem nyugi, de ha aggódsz, akkor vegyél a gyógyszertárban egy terhességi tesztet.
24/N
Köszönöm szépen a válaszokat!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!