Szerintetek lehetséges hogy a szüzesség elvesztése után rendszeressé válik a menstruáció?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 13:53
1/10 anonim válasza:
igen.. a nonstop menstruálás megkezdőtött..
2/10 anonim válasza:
Ha még nem állt be a menstruációd, az arra enged következtetni, hogy igencsak fiatalka vagy. Nem való még neked a szex. Amúgy meg nem hiszem, hogy hatással lenne a menstruációs ciklusodra, hacsak nem esel teherbe.
3/10 anonim válasza:
Érdekes... én 20 éves vagyok, és nekem nem állt be a menstruációm. :O
4/10 anonim válasza:
20 vagyok es meg mindig nem allt be...ez nem kortol fugg....amugy nekem annyiban valtozott szuzesseg elvesztese utan a dolog,hogy addig nem fajt,most meg borzasztoan gorcsolok, ha beteg vagyok. de szemely fuggo,van akinek rendbeteszi de van akinek felforditja...
5/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok ,és idáig olyan 38napra jött meg mindig ,de most nemrég elvesztettem a szüzességem és most meg jött 30napra
2010. szept. 1. 14:01
6/10 anonim válasza:
14:00 azzal nem ártana elmenni nőgyógyászhoz
7/10 anonim válasza:
hat igen, adna a doki fog,gatlot,mert az rendbeteszi, amit igazabol nem is akarok szedni es a dokiktol is kiraz a hideg :P de amit muszaly,azt muszaly :)
8/10 anonim válasza:
Tabletta nem teszi rendbe. Elfedi a problémát.
9/10 anonim válasza:
ha valóban egy hónapig tart az baj, mert max 10-15 naposnak szabad lennie (sztem már az is sok) szóval mindenképpen el kell menned nőgyógyászhoz. egy ismerősömnek volt ilyen problémája és simán megoldották neki. sok szerencsét a dokihoz, és ne félj!
10/10 anonim válasza:
egyet értek, a gyógyszer rendbe nem tesz, csak felborít.
akinek fáj, az Aviva-módszerre keressen rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!