A szüzesség elvesztése után a következő helyzetben is esedékes a menstruáció? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Ha egy csaj menstrúációja pl tegnap fejeződött be , és ha pl a jövő hét elején elveszti szüzességét akkor is esedékes az újramenstruációzás? Hány napra reá kb?
Köszönöm előre is a válaszokat.
20/f
2010. júl. 11. 12:05
1/8 anonim válasza:
én nem értem nagyon h most mit kérdezel!
2/8 d,jpt L válasza:
újramenstruációzás :D
Miért lenne esedékes? Hülye-e vagy?
A válasz egy határozott Nem.
3/8 anonim válasza:
mi az az újramenstruációzás? o_O
4/8 anonim válasza:
nincs olyan, hogy "újramnstruációzás". a szűzesség elvesztése következtében vérezhet, de utána a szokásos rendben, azaz a te általad hozott példa esetében kb 3 hét múlva fog menstruálni
5/8 anonim válasza:
asszem, jobb ha szólók, hogy muszáj óvszerrel védekeznetek, különben nem lesz újramenstruációzás!
6/8 anonim válasza:
de most komolyan, ezt hol hallottad h újramenstruációzás? :O
mert én még sehol például...:O
1.voltam
7/8 anonim válasza:
nincs olyan,hogy újramenstuációzás.majd egy hónap múlva jön meg neki,miután elmúlt.a szüzesség elvesztése vérzik,de az nem menstruáció.
8/8 anonim válasza:
:DDD
Semmi gond, egy fiú tette fel a kérdést:D
A válaszom rá az, hogy: NEM
Azért mert újra menstruációzás nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!