Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarok tovább szűz lenni,...

Nem akarok tovább szűz lenni, mert felemészt. Segítség? 20l

Figyelt kérdés

Most sokan biztos le fognak nézni emiatt és nem értenek meg. A lényeg, hogy nem akarok tovább szűz lenni. Lehet nem kéne, de iszonyat gáznak érzem magam emiatt és önbizalom hiányom van. Kevesebbnek érzem magam emiatt másoknál. Tudom, hogy ez csak akkor múlna el, ha már nem lennék szűz.

Lenne rá jelentkező, aki elvegye, de akit régóta ismerek, azzal a kapcsolatomat nem akarom ezért tönkretenni, mert utána már biztos nem tudnék rá úgy nézni. Csak gyorsan túl szeretnék rajta lenni, valaki olyannal, akit utána többé sose látok.

Mielőtt azt hinnétek, nem vagyok sem ribanc, sem annyira buta, sem éretlen, sem csúnya. Már vagy 5 éve vártam, hogy megtörténjen, de nem így alakult. Lelki okok miatt, nem vagyok népszerű a pasik közt. Igazából beleuntam abba, hogy várjam az igaz szerelmet. Nem vagyok olyan állapotban, hogy még ha el is jönne, képes legyek szeretni.

De ezt az örök szűz szerepét nem akarom tovább játszani, mert tényleg bele fogok őrülni lassan a szorongásba.

A gáz/nem gáz válaszok nem érdekelnek. Csak az írjon, aki értelmeset tud.

2011. szept. 19. 08:57
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
33%
Elég ritka nézet a tiéd - gondolják sokan - pedig egyáltalán nem. Példa erre az, hogy én is olvasom ezt a kérdést, aki pontosan hasonló helyzetben lévő lányt "segítettem" át ezen a gondon. (nem volt részemről áldozat! nagyon szívesen tettem!)A lány 26 éves volt (én jóval idősebb), de valahogy mindig megfutamodott eddig, mert akikkel összejött volna a dolog, azokban nem bízott meg, akiben megbízott volna, azokkal nem jött össze! Szerette volna, hogy megtörténjen valakivel, aki megbízható és gyakorlott ebben a dologban. Szerintem, mindketten jól jártunk! Én kaptam egy szép élményt,ő pedig pontosan azt, rizikó nélkül, amit szeretett volna. Azóta van egy 3 éves kapcsolata és jól meg vannak.
2011. szept. 19. 17:22
 52/58 anonim válasza:
100%
ittvagyok példának én és a barátnőm.... én 20 ő 18 éves volt és már egy éve voltunk együtt mikor megtörtént...mindkettőnknek az első volt. (nem vagyunk randák xD amennyire már én tudom) Várj .......... ne legyé hülye...ha eljön az igazi nagyon fog örülni hogy szűz vagy és ő lehet az első hidd el.
2011. szept. 19. 19:43
 53/58 anonim ***** válasza:
Nézd. Én 18 éves fiú vagyok. Nem akarok tovább szűz lenni, de egyáltalán nem emészt fel. Se jobb, se rosszabb, se több, se kevesebb nem leszek ettől. Ami felemészt, az az, hogy vágyok 1 társra, akivel nem csak azért vagyunk 1ütt, hogy legyen valakink. Szerintem nincs okod rá, hogy gáznak érezd.
2011. szept. 19. 20:24
 54/58 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

és hol vannak a pasik, akik szeretnének szűz lányt? hogy lehet h majdnem 21 évig én még egy olyannal se találkoztam?"

Itt vagyok! :) Én is szűz vagyok, és bevallom, hogy egy szintén szűz lánnyal szeretném elveszíteni. Hozzáteszem, nem érzelmek nélkül.

21/f

2011. szept. 19. 20:28
 55/58 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2011. szept. 19. 22:48
 56/58 anonim ***** válasza:
75%

a kommenteidet olvasva szerintem találkoztál te olyannal aki tudná értékelni, de mivel te szép vagy okos meg khurvaokos, és jobbat érdemelsz, ezért nem vetted észre azt a nem Mr. Agyontesztoszteron srácot, aki tudott volna szeretni és értékelte volna hogy te lehetsz neki az első. mert valsz igencsak válogatós lehetsz, ilyen hozzáállással... tudod, nemtudlak sajnálni, kurasd magad meg az egyik gyk s jelentkezővel, aki beadja hogy neked jólesz vele, olyan kamu dumával amivel meglehet fogni épp, és majd jól rájössz hogy ezt szószerint elbassztad!

különben meg ha elveszi vki, akkor mégjobban fogod kivánni, és ordas ribancot csinálsz magadbol, mert akkor már aztán tényleg válogatás nélkül mindenkivel majd lefekszel. jobban járnál ha várnál egy rendes kapcsolatot, de hát te vagy a khurvaokos...

2011. szept. 19. 22:59
 57/58 anonim ***** válasza:
0%
egy kis szexben nincs semmi rossz, ki fogja megtudni? Senki:D csak zt hogy volt már vkid:D
2011. szept. 19. 23:16
 58/58 anonim válasza:
100%

Te tényleg barom vagy! Miért gonolod, hogy ez annyira gáz lenne? Igenis, a pasik többsége, szívesebben kezd komoly kapcsolatot egy olyan nővel, aki nem volt sok pasival/nem volt még pasival.De itt az én esetem:

16évesen volt az első barátom, eszembe se jutott, hogy lefeküdjek vele.Aztán mikor 18éves lettem, nagyon akartam már, de nem jött senki. Bennem is megfordult, hogy lefekszem egy számomra teljesen közönyös pasival, de meggonndoltam magam. 23éves vagyok, házas. A férjem szűzen vett el, és a nászéjszakánkon veszítettem el a szüzességem. És ha hiszed, ha nem, hatalmas ajándék volt számára. Az is, hogy nem voltam mással, de az a legjobban, hogy vele először...

2011. szept. 23. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!