Nem akarok tovább szűz lenni, mert felemészt. Segítség? 20l
Most sokan biztos le fognak nézni emiatt és nem értenek meg. A lényeg, hogy nem akarok tovább szűz lenni. Lehet nem kéne, de iszonyat gáznak érzem magam emiatt és önbizalom hiányom van. Kevesebbnek érzem magam emiatt másoknál. Tudom, hogy ez csak akkor múlna el, ha már nem lennék szűz.
Lenne rá jelentkező, aki elvegye, de akit régóta ismerek, azzal a kapcsolatomat nem akarom ezért tönkretenni, mert utána már biztos nem tudnék rá úgy nézni. Csak gyorsan túl szeretnék rajta lenni, valaki olyannal, akit utána többé sose látok.
Mielőtt azt hinnétek, nem vagyok sem ribanc, sem annyira buta, sem éretlen, sem csúnya. Már vagy 5 éve vártam, hogy megtörténjen, de nem így alakult. Lelki okok miatt, nem vagyok népszerű a pasik közt. Igazából beleuntam abba, hogy várjam az igaz szerelmet. Nem vagyok olyan állapotban, hogy még ha el is jönne, képes legyek szeretni.
De ezt az örök szűz szerepét nem akarom tovább játszani, mert tényleg bele fogok őrülni lassan a szorongásba.
A gáz/nem gáz válaszok nem érdekelnek. Csak az írjon, aki értelmeset tud.
"A kérdező kommentje:
és hol vannak a pasik, akik szeretnének szűz lányt? hogy lehet h majdnem 21 évig én még egy olyannal se találkoztam?"
Itt vagyok! :) Én is szűz vagyok, és bevallom, hogy egy szintén szűz lánnyal szeretném elveszíteni. Hozzáteszem, nem érzelmek nélkül.
21/f
a kommenteidet olvasva szerintem találkoztál te olyannal aki tudná értékelni, de mivel te szép vagy okos meg khurvaokos, és jobbat érdemelsz, ezért nem vetted észre azt a nem Mr. Agyontesztoszteron srácot, aki tudott volna szeretni és értékelte volna hogy te lehetsz neki az első. mert valsz igencsak válogatós lehetsz, ilyen hozzáállással... tudod, nemtudlak sajnálni, kurasd magad meg az egyik gyk s jelentkezővel, aki beadja hogy neked jólesz vele, olyan kamu dumával amivel meglehet fogni épp, és majd jól rájössz hogy ezt szószerint elbassztad!
különben meg ha elveszi vki, akkor mégjobban fogod kivánni, és ordas ribancot csinálsz magadbol, mert akkor már aztán tényleg válogatás nélkül mindenkivel majd lefekszel. jobban járnál ha várnál egy rendes kapcsolatot, de hát te vagy a khurvaokos...
Te tényleg barom vagy! Miért gonolod, hogy ez annyira gáz lenne? Igenis, a pasik többsége, szívesebben kezd komoly kapcsolatot egy olyan nővel, aki nem volt sok pasival/nem volt még pasival.De itt az én esetem:
16évesen volt az első barátom, eszembe se jutott, hogy lefeküdjek vele.Aztán mikor 18éves lettem, nagyon akartam már, de nem jött senki. Bennem is megfordult, hogy lefekszem egy számomra teljesen közönyös pasival, de meggonndoltam magam. 23éves vagyok, házas. A férjem szűzen vett el, és a nászéjszakánkon veszítettem el a szüzességem. És ha hiszed, ha nem, hatalmas ajándék volt számára. Az is, hogy nem voltam mással, de az a legjobban, hogy vele először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!