Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarok tovább szűz lenni,...

Nem akarok tovább szűz lenni, mert felemészt. Segítség? 20l

Figyelt kérdés

Most sokan biztos le fognak nézni emiatt és nem értenek meg. A lényeg, hogy nem akarok tovább szűz lenni. Lehet nem kéne, de iszonyat gáznak érzem magam emiatt és önbizalom hiányom van. Kevesebbnek érzem magam emiatt másoknál. Tudom, hogy ez csak akkor múlna el, ha már nem lennék szűz.

Lenne rá jelentkező, aki elvegye, de akit régóta ismerek, azzal a kapcsolatomat nem akarom ezért tönkretenni, mert utána már biztos nem tudnék rá úgy nézni. Csak gyorsan túl szeretnék rajta lenni, valaki olyannal, akit utána többé sose látok.

Mielőtt azt hinnétek, nem vagyok sem ribanc, sem annyira buta, sem éretlen, sem csúnya. Már vagy 5 éve vártam, hogy megtörténjen, de nem így alakult. Lelki okok miatt, nem vagyok népszerű a pasik közt. Igazából beleuntam abba, hogy várjam az igaz szerelmet. Nem vagyok olyan állapotban, hogy még ha el is jönne, képes legyek szeretni.

De ezt az örök szűz szerepét nem akarom tovább játszani, mert tényleg bele fogok őrülni lassan a szorongásba.

A gáz/nem gáz válaszok nem érdekelnek. Csak az írjon, aki értelmeset tud.

2011. szept. 19. 08:57
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
11:08 írtam neked
2011. szept. 19. 12:06
 42/58 anonim ***** válasza:
irj privit megoldhatjuk
2011. szept. 19. 12:52
 43/58 anonim ***** válasza:
Te valószínűleg nem a szüzességedtől szorongsz, hanem valami mástól. Gondolj bele: sok ezer lány szűz még, és mégsem szoronganak. Szerintem várj még az igazira, fiatal vagy még nagyon. Én is szűz feleségre vágyom, és pont a napokban biztatott egy barátom, hogy ne adjam fel, mert vanak 30 körüli szüzek is. Én 38 éves, vagyok. Szívesen segítenék, de kétlem, hogy attól lennél boldog, hogy elveszem a szüzességed. Az is igaz, hogy érdemes egy tapasztaltabb férfival elveszítened, mert ő nem fog szorongani, és vigyáz rád. Spanyolországban, és más katolikus nemzeteknél ma is nagy kincs a szüzesség!!
2011. szept. 19. 12:59
 44/58 anonim válasza:
Várd meg szépen míg a puncitündér el nem rabolja a szüzességed. ;)
2011. szept. 19. 13:08
 45/58 anonim ***** válasza:
figyelj nem az a gáz,hogy szűz vagy én pl 19 évesen veszítettem el a szerelmemmel,együtt vagyunk mai napig,de nem éreztem gáznak se 15,se 17.se 19 évesen,ne hogy már 20 éves létedre ez legyen a központban szűz vagy-e vagy sem,lehet hogy manapság minden kis csitri 13-16 évesen elveszíti nem jelenti azt hogy jól teszi,nem lesznek többek az által csak kevesebbek nem beszélve a többi hátrányról,az igazi férfiak aki komoly kapcsolatot szeretnének nem fogják tehernek érezni a szüzességed,hanem örülni fognak hogy nem ment át rajtad már egy fél vagy egy teljes focicsapat 20 éves korodra, a te döntésed de a helyedben csak azért hogy ne legyek szűz nem mennék bele egy éjszakás kalandba, a másik a 20 év nem sok azért láss be az a kijelentés hogy örök szűz messze nem igaz rád,fogadd el magad és szeresd magad,különben a férfiak sem fognak 22L
2011. szept. 19. 13:40
 46/58 anonim ***** válasza:
hát szerintem 20 év az még csak 40nek a fele. szóval van még 20 éved arra hogy ne te legyél a 40 éves szűz. :) 19/F
2011. szept. 19. 14:07
 47/58 anonim ***** válasza:
Attól, hogy elveszted, még ugyanolyan katasztrófa leszel - akinek soha nem volt értelmes párkapcsolata, és csak egyéjszakás menetre kellett valakinek is. Ez így jobban hangzik?
2011. szept. 19. 14:23
 48/58 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, hányan írtak eddig neked privátot?
2011. szept. 19. 14:49
 49/58 A kérdező kommentje:
igen, ugyanolyan katasztrófa leszek bármit is csinálok.
2011. szept. 19. 16:04
 50/58 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy katasztrófa! Küldök pár személyiségfejlesztő könyvet! Nekem sokat segítettek! Írj egy privit!

Am én is szűz vagyok és már most frusztrál hogy évfolyamtársaim sőt még ilyen 15 éves ismerőseim is szexelnek, én meg... most volt egy csókom részegen oszt ennyi:D De persze küzdök hogy legyen bnőm vagy csak még többet smároljak vagy csak nyaljak egyet:), viszont a frusztráció hatalmas, a csók egy hétig lecsökkentette, de áh:S túl kedves vagyok a lányokhoz, ezen próbálok kicsit változtatni hogy ne így legyen...

F18

2011. szept. 19. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!