Segítség? Van egy nagyon jó barátom 17 éves és még szűz szeretnék neki segíteni hogy elveszíthesse de nem tom mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:36
1/9 anonim válasza:
és ha ő neki igy jó??? hagyd már meg az ő magán életét neki....
2/9 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval...
Vagy ő kért téged meg??
16/L
4/9 anonim válasza:
nesegítsél neki. majd elveszíti ha akarja
5/9 anonim válasza:
valószínűleg ő szeretné elveszíteni, de akkor sem kéne szerintem "segíteni" neki. majd ha eljön az ideje akkor megcsinálja ő azt.
6/9 anonim válasza:
Osztom az előttem szólók véleményét. Ez az ő dolga. Egyébként se ciki, ha valaki ilyen korban még szűz.
7/9 anonim válasza:
HAGYD szépen békén!Ne b@@@sztasd ezzel, és majd elveszíti... ááá! Mit kezdjél vele?!
8/9 anonim válasza:
1. Ne cukkold mindig ezzel! (17 évesen még senki se maradt le semmi pótolhatatlanról, sőt 20 évesen se).
2. Hagyd, hogy ő maga döntse el, mikor érzi magát késznek (ha mások kényszerítik bele, akkor azt 99%, hogy nem fogja élvezni, és a későbbiekben tartani fog a lányoktól).
3. Ne foglalkozz más nemi életével, mert semmi közöd hozzá!
+1. Ha lány vagy és nagyon, de nagyon akarsz rajta segíteni, kínáld fel magad :P (gy.k.: ez csak vicc, de a többi komoly).
9/9 anonim válasza:
Közösülj vele és már nem lesz szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!