Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha már 2 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha már 2 hónapja nem jön meg? Már egy éve meg van, és eddig sosem csúszott, terhes sem vagyok, hisz még szűz vagyok!? Segítség!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

ez elég értelmetlen kérdés

ha szüz vagy mit aggódsz?

akkor gond nem lehet!

tuti h késik...akár fél évet is késhet....ha egy éve megvan akkoris kimaradhat....sokára fog rendesen beálni.

amúgy hány éves vagy?

2009. ápr. 16. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől lehet,nekem például késett vagy kimaradt ha nem ettem rendesen,ha sokat idegeskedtem ,de az elején rendszertelen is volt nagyon.Ha szűz vagy nincs mitől félned,ez nem azt jelenti,hogy bármilyen egészségügyi problémád lenne!
2009. ápr. 16. 20:21
 3/5 A kérdező kommentje:
15 leszek júliusban. Tudom, hogy értelmetlen kissé, de bármi lehet!
2009. ápr. 16. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát bármi azért nem,és szerintem ne idegeskedj,semmi bajod sincs!
2009. ápr. 16. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ujjazás se volt olyan ujjal amin lehettek kisfickók, igaz? (szüzesség nem zárja ki az ujjazást :P)

Ne parázz. ;)

2009. ápr. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!