Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valaki hajlandó lenne egy szűz fiúnak elvenni a szüzességét ha megkérne rá? Ti hogy viszonyulnátok egy ilyen fiúhoz?
hát ha egy fiu 21 évesen még szüz annak biztos van vmi oka
pl nem tom mongyuk ronda
na akkor nem hiszem
ha jól néz ki max de az meg má nem szűz
szóval ez igy nem jön össze
Felteszek egy komoly kérdést, és ilyen gyerekes válaszok jönnek!
Kösz szépen! Mondjuk ti úgysem érthetitek a helyzetemet. :(
"Mondjuk ti úgysem érthetitek a helyzetemet. :("
Mi nem... avass be! Miért van neked annyival nehezebb helyzeted? Mi akadályoz meg benne, hogy elbeszélgess egy lánnyal?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:51
önbizalomhiány, félénkség, alacsony is vagyok és nem is szép :(
akiknél próbálkoztam mind foglaltak voltak vagy látszott, hogy nem érdeklődnek úgy irántam,mint én irántuk :/
A válasz megírásának időpontja: ma 23:05
de én már biztosan tudom, hogy ez így nem fog sosem párkapcsolathoz vezetni és így bizony én is úgy járhatok majd, mint az egyik itteni 30-as szűz férfi
higgyétek el én mindenhol és sokféleképpen próbálkoztam, ismerkedtem lányokkal,
nekem még csak nem is leeht felhozni, hogy nagyon válogatós lennék, mert minden nap látok rengeteg lányt, aki tetszik külsőre csak ismerkedni nem szoktak esélyt adni a kis tündérek sajnos :(
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:19
na látod épp eza baj, hogy esélyt sem adtok nekem még a megismerkedésre sem, pedig nem vagyok én olyan szörnyű vagy lehet épp az baj, hogy túl jó fiú vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!