Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarok tovább szűz lenni,...

Nem akarok tovább szűz lenni, mert felemészt. Segítség? 20l

Figyelt kérdés

Most sokan biztos le fognak nézni emiatt és nem értenek meg. A lényeg, hogy nem akarok tovább szűz lenni. Lehet nem kéne, de iszonyat gáznak érzem magam emiatt és önbizalom hiányom van. Kevesebbnek érzem magam emiatt másoknál. Tudom, hogy ez csak akkor múlna el, ha már nem lennék szűz.

Lenne rá jelentkező, aki elvegye, de akit régóta ismerek, azzal a kapcsolatomat nem akarom ezért tönkretenni, mert utána már biztos nem tudnék rá úgy nézni. Csak gyorsan túl szeretnék rajta lenni, valaki olyannal, akit utána többé sose látok.

Mielőtt azt hinnétek, nem vagyok sem ribanc, sem annyira buta, sem éretlen, sem csúnya. Már vagy 5 éve vártam, hogy megtörténjen, de nem így alakult. Lelki okok miatt, nem vagyok népszerű a pasik közt. Igazából beleuntam abba, hogy várjam az igaz szerelmet. Nem vagyok olyan állapotban, hogy még ha el is jönne, képes legyek szeretni.

De ezt az örök szűz szerepét nem akarom tovább játszani, mert tényleg bele fogok őrülni lassan a szorongásba.

A gáz/nem gáz válaszok nem érdekelnek. Csak az írjon, aki értelmeset tud.

2011. szept. 19. 08:57
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
51%

Szoktál te ismerkedni valamerre? menj el tánctanfolyamra, könyvtárba, szórakozóhelyekre és ismerkedj emberekkel.

Próbálj egy kis önszerető, személyiségfejlesztő önterápiát, mert amennyire jól érzem inkább önbizalomhiányban szenvedsz és ez az egész szüzességelvesztése dolog előtted egy megoldásként lebeg, mint ami minden problémádat pik-pak megoldaná. Ne aggódj, te is vagy annyira jó mint bárki más, te is vagy annyira szép, annyira értékes, te is kellesz. De tenned is kell érte!

ha egy vadidegennel, érzések nélkül feküdnél le csak úgy, szerintem sérülne az én-képed, nem hiszem h ez valami olyasmi dolog lenne amire büszke lennél az életedben. Stigmaként hordanád magaddal.

de azt csinálsz amit akarsz, lehet csak én vagyok ilyen büszke természet...

2011. szept. 19. 10:19
 22/58 A kérdező kommentje:
milyen vagyok? hogy érted? külsőre? belsőre?
2011. szept. 19. 10:20
 23/58 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy valaki nem lehet szerelmes. Én is ilyen vagyok... Az biztos, hogy nehéz helyzet.

De mondom, ha nem vagy csúnya, akkor tényleg bárki vállalkozik majd a feladatra.

2011. szept. 19. 10:21
 24/58 anonim ***** válasza:

írj privibe. én tudok rajtad segíteni.

Szívesen elveszteném én is veled a szüzességem.

2011. szept. 19. 10:22
 25/58 anonim ***** válasza:
Belsőre,engem a problémáid is érdekelnének,én alapvetően ilyen beállítottságú vagyok.22/F
2011. szept. 19. 10:23
 26/58 anonim ***** válasza:

Te milyennek érzed magad?

szerinted te szép vagy?

szerinted te értelmes lány vagy?

szerinted te egy értékes ember vagy?

szerinted te ennél többet érdemelnél az élettől?

válaszolj ezekre légyszíves! ha nem is itt, de magadnak. és ha szerinted te többet érdemelnél annál h egy vadidegennel lefeküdj, csak hogy elveszítsed a szüzességed akkor mattot adtál magadnak. és nem kifogás az, hogy "mert olyan vagyok amilyen, akkor szerintem soha nem fogok"

olyan vagy amilyennek érzed magad és olyan amilyennek mások látnak téged. Mind a kettőért tenned kell!

2011. szept. 19. 10:24
 27/58 A kérdező kommentje:
szépnek, értelmesnek, és értékesnek gondolom magam, aki többet érdemelt volna, és többet érdemelne az élettől, mint ami jutott. de be kell látnom, hogy talán én nem erre születtem.
2011. szept. 19. 10:31
 28/58 A kérdező kommentje:
ha tudnám, hogy letudom élni az egész életemet szűzként, és tényleg nem fogok beleőrülni, én vállalnám. csak egyenlőre azt érzem, hogy napról napra egyre rosszabb, és egyre nehezebb. és sírógörcsöt kapok, amint egy ismerősöm szóba hozza hogy barátjánál aludt.
2011. szept. 19. 10:33
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

"aki többet érdemelt volna, és többet érdemelne az élettől, mint ami jutott. de be kell látnom, hogy talán én nem erre születtem."

Lekésted a buszt és ennyi, elment .. nincs többé? Nincs kedved a következőre várni? Csak szólok neked, hogy még éjszakai is van!

Kezd az az érzésem támadni, hogy hiába írogatok itt neked, a kérdés csak az önigazolásként tetted fel, amit tőlem és jópár embertől nem kapsz meg. De hajrá akkor, vesd magad az első önjelölt diszkós bikának a karjaiba! És még olaszországban is jól lehet ebből megélni!

2011. szept. 19. 10:36
 30/58 anonim ***** válasza:

az utolsó mondatom az durva volt, bocsánat érte! csak egy kicsit felidegeskedtem.

Ne legyél már ilyen ..

2011. szept. 19. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!