Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarok tovább szűz lenni,...

Nem akarok tovább szűz lenni, mert felemészt. Segítség? 20l

Figyelt kérdés

Most sokan biztos le fognak nézni emiatt és nem értenek meg. A lényeg, hogy nem akarok tovább szűz lenni. Lehet nem kéne, de iszonyat gáznak érzem magam emiatt és önbizalom hiányom van. Kevesebbnek érzem magam emiatt másoknál. Tudom, hogy ez csak akkor múlna el, ha már nem lennék szűz.

Lenne rá jelentkező, aki elvegye, de akit régóta ismerek, azzal a kapcsolatomat nem akarom ezért tönkretenni, mert utána már biztos nem tudnék rá úgy nézni. Csak gyorsan túl szeretnék rajta lenni, valaki olyannal, akit utána többé sose látok.

Mielőtt azt hinnétek, nem vagyok sem ribanc, sem annyira buta, sem éretlen, sem csúnya. Már vagy 5 éve vártam, hogy megtörténjen, de nem így alakult. Lelki okok miatt, nem vagyok népszerű a pasik közt. Igazából beleuntam abba, hogy várjam az igaz szerelmet. Nem vagyok olyan állapotban, hogy még ha el is jönne, képes legyek szeretni.

De ezt az örök szűz szerepét nem akarom tovább játszani, mert tényleg bele fogok őrülni lassan a szorongásba.

A gáz/nem gáz válaszok nem érdekelnek. Csak az írjon, aki értelmeset tud.

2011. szept. 19. 08:57
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
51%
PSZICHOLÓGUS: ez segít a te bajodon nem a szex
2011. szept. 19. 09:45
 12/58 A kérdező kommentje:
igen, pszichológus válasza, ne foglalkozz vele, majd ha megtörténik már nem fogod ezt érezni, addig nyugtató... ezen nem igazán lehet segíteni :(
2011. szept. 19. 09:47
 13/58 anonim ***** válasza:
46%

"

- Anya, te mikor/hogy vesztetted el a szüzességed?

- Hát kislányom, én lefeküdtem húszévesen egy vadidegennel mert már szorongtam rajta, hogy még szűz vagyok! Gáznak tartottam!

"

ez hogy hangzik?

Ha tudnád hány férfinak számít még mindig a női tisztaság, hány férfi tenné össze a két kezét és borulna térdre, hogy talált egy olyan nőt akit nem fertőzött még meg a mai szexuális divat szennye..

2011. szept. 19. 10:03
 14/58 anonim ***** válasza:
0%
Akkor javaslom, hogy ne legyél az. Ha valamennyire is jól nézel ki, akkor csak menj oda egy neked szimpatikus pasihoz az utcán, és mondd meg neki, hogy kívánod. 99%, hogy utána pár órával már nem leszel szűz...
2011. szept. 19. 10:03
 15/58 A kérdező kommentje:
és hol vannak a pasik, akik szeretnének szűz lányt? hogy lehet h majdnem 21 évig én még egy olyannal se találkoztam?
2011. szept. 19. 10:06
 16/58 anonim ***** válasza:
51%
Biztos, hogy találkoztál, de szerintem túl visszahúzódó és megközelíthetetlen vagy, ezért nem próbálkoznak. Vagy csak csúnya.
2011. szept. 19. 10:10
 17/58 A kérdező kommentje:
hát ha azért nem találok, mert olyan vagyok amilyen, akkor szerintem soha nem fogok
2011. szept. 19. 10:11
 18/58 anonim ***** válasza:
51%
Tisztázzunk egy alapvető kérdést: te most kapcsolatot akarsz, vagy csak a szüzességedet elveszteni?
2011. szept. 19. 10:12
 19/58 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne,hogy milyen vagy,a szüzességed nem igazán izgat.Szerintem mi hasonlíthatunk,csak én már nem vagyok szűz,és fiú vagyok.22/F
2011. szept. 19. 10:17
 20/58 A kérdező kommentje:
ha hinnék még benne h lehetek viszonzottan szerelmes, akkor kapcsolatot, de nem hiszek, úgyh csak szüzességet elveszteni
2011. szept. 19. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!