Kell mennem anyummal a nőgyogyászhoz, mert nem jár rendesen a menstruáciom és nem vagyok szűz, ott ki derülhet? :-s Még soha nem voltam ilyen helyzeteben! Segitség plsss.14 vagyok
De miért nem mész egyedül vagy a barátnőddel, vagy esetleg azzal a sokeszű pasiddal, aki képes volt egy 14 éves lányt megkúrni?!
Amúgy igen, kiderülhet.
De én sem értem, hogy 14 évesen minek kell szexelni. És azt sem, hogy miért ebbe a témába írtad.
(De lehet, hogy hoax az egész.)
Am meg tényleg nem vágom hogy minek oda anyukád de lehet hogy ez ilyen lányos dolog hogy nődoki anyával kell, de ha te nem akkarod akkor anyukád nem hinném hogy nem fogja fel, hogy te nem szeretnéd ha ott lenne mert pont ....
21/f
lehet lepontozni meg köcsögösködni de én nekem még nem sikerült 20 éves koromra elfelejteni hogy mit csináltam 14-15 évesen -.-
üdv,
X
Pont ezért fontos az orvoshoz elmenni.
Ennek egy esetleges terhességen kívül lehet valamilyen betegség is oka,ezt tisztázni kell,kissé korai lenne lebabáznod.
Egyébként meg ha beütött a baj,szülői beleegyezés nélkül el sem vetetheted,mindenképp megtudják a szüleid.
Talán attól észre térnének és jobban figyelnének rád(felvilágosíás és társai).
Hát, kaptál itt hideget, meleget. Tényleg nem a legbölcsebb dolog 14 évesen már ilyesmivel játszadoznod! Mert ugye, egy gyerek esetében (igen, az vagy!) nem beszélhetünk érett szexuális életről, szerelmeskedésről, ti bizony csak dugtok (ahogyan azt néhány előttem szóló már frappánsan megfogalmazta), hogy ettől felnőttebbnek képzeljétek magatokat. Hiba! Aztán, ha baj van, kétségbe vagytok esve, hogy anya megtudja! Szerintem ülj le édesanyáddal és mondd el, hogy már nem vagy szűz. Biztos, hogy nem lesz rád büszke (nem is adtál okot rá!), de legalább ezt a részt letudod.
A te korodban nem (sőt később sem!) baj, ha a menstruáció nem "jár rendesen". Nem óra ez, hogy járjon!!! Gyerek vagy még (ezt nem győzőm eleget hangsúlyozni!), a tested még fejletlen, hiába van már menstruációd, magad is láthatod, még nem állt be a ciklusod, javában fejlődik a tested, ahogy a szellemed is.
Ha esélyes, hogy teherbe estél (minek is védekezni?!), nem kell anyuddal menned a nőgyógyászhoz, mehetsz egyedül vagy a (gondolom, pelyhestökű) barátoddal, esetleg a legjobb barátnőddel. Az orvost amúgy köti a titoktartás, a vizsgálat után már semmit nem mondhat anyukádnak. De azt tudnod kell, ha esetleg terhes vagy, a szüleid beleegyezésére is szükség lesz az abortuszhoz.
Ha pedig nem vagy terhes - drukkolok, hogy így legyen -, akkor csak türelmesen meg kellene várnod, amíg felnősz, lezajlik a pubertáskorod. Meglátod, a ciklusod is rendszeressé fog válni és a szexuális életre is lesz még bőven időd! És meg fogsz lepődni, hogy milyen más éretten szerelmeskedni azzal, akit szeretsz, mint csak úgy szétdobni a lábad 14 évesen, mert azt hiszed(!!!), hogy szerelmes vagy.
Sok okos mond sok mindent. Érdemes elmenned nőgyógyászhoz. Már mestruálsz és aktív szexuális életet is élsz. Jobb lesz ha hozzászoksz h ez vele jár. Ha már annyi eszed votl h szexeltél akor ideje vállalni a következményeket. Akkor is ha ez szinte semmi egy babához képest. És jobb lesz ha anyukáddal mész, mert akkor talán észbekap h a kicsi lánya már rájár valakinek a farkára és ideje máshogy kezelni a dolgokat.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!