Szűz vagyok de a mesnim 1 éve nem normális. Elmentem nőgyógyászhoz de nem vizsgált meg mivel hogy még szűz vagyok! Most mit csináljak?
Gáz a doki. Cseréld le.
Hogy vizsgáljon meg? A szűzhártyád először is nem fal. Kijön rajta a havi vérzés, bemegy rajta a tampon meg a rákszűrő kütyü. feltalálták már az ultrahangot meg a vérvételes hormonvizsgálatot is. Ha akart volna bármit is tenni, megtehette volna, de ő csak le akart téged tudni.
Egy fogigátlóval. :-((( Remélem, nem szeded be. Többet ártasz vele, mint használsz.
Fogigátló mellett nincs havi vérzés, mert nincs ciklus.
Nincs peteérés, nincs tüszőrepedés, nincs méhnyálkahártya-megvastagodás és nincs menstruáció sem, azaz nem válik le a nyálkahártya vérzés kíséretében. A fogigátló teljesen kikapcsolja a petefészkedet, és átveszi helyette az írányítást. amikor tabit szedsz, a bogyók irányítanak, nem a poetefészkeid. Akkor meg mit állítana be?
Őrületes baromság fiataln lányoknak addig fogigátlót felírni, amíg a vérzésük magától vagy orvosi segtséggel nem rendeződik. A tabi elfedi a problémát, hamis bizzonságérzetbe ringatja a lányt (rendezte a ciklusomat és még a vérzésem is csökkent). Aztán eljön az idő, amikor a lány gyereket akar. Leáll a tabival... és a régi, kezeletlen problémája megint előbukkan. Csőcstül, mert most lehet, hogy egy ideig peteérése sem lesz...
Az, hogy száz vagy, nem egyenlő a kezelhetetlennel. Csak az orvos nem akar időt szánni rád. Cseréld le normálisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!