Kell mennem anyummal a nőgyogyászhoz, mert nem jár rendesen a menstruáciom és nem vagyok szűz, ott ki derülhet? :-s Még soha nem voltam ilyen helyzeteben! Segitség plsss.14 vagyok
Nem értem sokan miért mondják, hogy ezzel a problémával nem kell elmenni orvoshoz!Igen is el kell menni, ha annyira rendszertelen!
(Anyukám 14 évesen cipelt el nődokihoz először, mert nagyon rendszertelen volt a mensim, 2 hétig megvolt, aztán 1 hétig nem, majd megint 2 hétig véreztem! De nem ám csak pecsételgettem, hanem szó szerint ömlött belőlem a vér! Adott a doki egy gyógyszert és aránylag normálisra beállt.)
A dokinak bizony az lesz az első kérdése, hogy szűz vagy e, hogy tudja, hogy vizsgáljon meg(szűz lányokat csak nagyon ritkán, végbélen keresztül vizsgál meg). Nem árt tudnod, hogy ha anyukáddal mész, akkor valószínűleg ő is bent lesz! Ha sikerül kifognod egy überrendes dokit, akkor kiküldi, de a vizsgálat után be fogja hívni és el fog neki mondani mindent, meg hogy mit javasol a problémára!
Az lenne a legjobb, ha még mielőtt elmennétek a nőgyógyászhoz elmondasz anyukádnak mindent! Ha a szexhez elég felnőttnek érezted magad, akkor állj anyukád elé és légy most is felnőtt! Még mindig jobb lesz otthon kapni 1-2 pofont, mint a rendelőben, vagy az utcán, miután végeztetek az orvosnál!
26/L
Nekem 14 évesen jött meg először és 16 éves koromig rendszertelen volt, majd szépen beállt. 17 évesen voltam először nődokinál azért, hogy fog.gátlót írassak, és akkor bizony volt pár kérdés, amire őszintén kell válaszolni (előbb utóbb úgyis kiderül, mi a helyzet). Anyu kísért el, de nem volt miért aggódom, mert még szűz voltam, amúgy meg kinn megvárt.
Nem lehet benn a vizsgálat alatt, de a doki bizony beszélhet vele, hogy tisztában van-e a lánya dolgaival. Inkább tőled tudja meg, mint tőle, hogy nem vagy szűz. Kellemetlen szituáció lesz, az biztos, de inkább a vizsgálat előtt mondd el neki, és álld a szidást (így is úgyis le fog cseszni, mert nem szóltál).
Kedves utolsó!
Ha nekem lányom lesz, nem 10 évesen fogja elveszíteni, mert meg fogom nevelni. Nem értem a mostani 12-15 évesek szülei elfelejtették a nevelést vagy mi vagy egyáltalán a felvilágosítást? Nézd meg hány kérdés foglalkozik azzal, hogy jajj 13-14 évesen ciki szűznek lenni, vagy becsusszant és nem volt gumi lehetek terhes. Tán ennek az az oka, hogy a mai tinik olyan szabadon vannak fogva.
Stílusodból ítélve te se lehetsz több 15-nél, meg az is látszik, hogy hiányoztál pár nyelvtan óráról is.
Nem tudom mostanában miért dicsőség fűvel fával ilyen fiatalon összefeküdni. Nekem meg az osztálytársaimnak meg se fordult a fejünkbe, hogy 14 évesen az első pasinak, aki szépeket mondott széttegyük a lábunkat.
Főleg hogy ha bejelentettem volna otthon 14 évesen nem vagyok szűz, akkora pofont kaptam volna, hogy majd leszáll a fejem.
A mai fiatalokat a tévé irányítja,példaképeik a primitv médiapatkányok.Ez lehet az egyik oka az erkölcsök eltűnésének.
Meg az,hogy a szülők éjjel-nappal dolgoznak,idejük,erejük nincs sokszor a fiatalokra.
21:42 igen is több vagyok mint 15, 17 éves vagyok ha már erre térünk és igen 14 évesen veszitettem el a jelenlegi barátommal aki tölem 7 évvel idösebb és 3 éve együtt vagyunk... és kérdezlek én ettöl roszabb vagyok?
vannak olyan szülök akik fogják a gyerekeiket nem engedik sehova és dumálnak nekik mit szabad és mit nem. aztán a végén egy nap arra ébrednek hogy a lányuknak látványosan nöl a hsuk,vagy éppen elvetélt és ugy tudták meg a szülök ez igy jobb? az én anyám 12 éves koromtól arról papolt hogy a sex korai 16 éves korig minimum,akkor mindig védekezni kell,és hiába monta mert én ugy éreztem 14 évesen hogy nekem eljött az iűdeje,megtettem sose fogom bánni,én az nap elmondtam szüleimnek...és mit tehettek? semmit... itt személyfüggö a dolog,és nem kell lecsitrizni meg lerohanni a fiatalokat azért mert ki mikor szexel,meg hogy a szülök milyenek. van ahol felelötlenek,de nem többes számban,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!