Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok! Segítség! Mit...

Szűz vagyok! Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és már nagyon rosszul esik, hogy körülöttem mindenki legalább 1x szexelt már. Mit tegyek, ha nicns barátnőm és nem érdeklődik irántam senki? 19/f
2009. máj. 28. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

hát esetleg érdeklődj Te valaki iránt.. ha fiú vagy, a Te dolgod az udvarlás (normál esetben)

és nyugi, eljön annak is az ideje. egy csomó ember van, aki későn veszti el, de utánna bepótolja :)

2009. máj. 28. 22:27
 2/9 anonim válasza:
79%

Hello! Én nagyon korán (14 évesen) vesztettem el.Aztán 18 évesen találkoztam egy lánnyal akivel szerelmesek lettünk egymásba,szűz volt,és nagyon jó érzéssel tölt el,hogy az első lehettem számára,és nagyon bánom,hogy nem vele vesztettem el a szüzességem.

Szerintem ez nem nagy baj,sőt! Szerintem érdemes várni az igazira!

20/f

2009. máj. 28. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Hülye vagy!Segítség!ne tegyél semmit csajozz de nem baj hogy szűz vagy .ez nem egy halálos betegég!majd a barátnőd örülni fog neked
2009. máj. 28. 22:41
 4/9 anonim válasza:
77%
ritka az ilyen és biztos van olyan lány aki ennek örülni fog!Sokan nem bírják el viselni ,hogy egy fiú mennyi csajjal volt és főleg ha fel vág vele keresd a meg felelő lányt és meg fog becsülni ez a legfontosabb!
2009. máj. 28. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Az én férjem is szűz volt, amikor 25 évesen elvett! De örültem neki, merthogy én is szűz voltam, és nem akartam a másik agyában lévő emlékképekkel szembesülni. Ne akarj megszabadulni a szüzességedtől, ez egy normális lánynak érték!
2009. máj. 29. 00:17
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Hülyeség...egyik nő se szeret tanárnénit játszani. Akár mennyire mondják itt az emberek azt, amit hallani akarsz, az sajnos nem igaz. A nők a tapasztalt férfiakat szeretik, és elvárják, hogy tudja mi kell a nőnek. Ezzel nem azt mondom, hogy most akkor kész vége soha nem lesz nőd, de míg találsz egy szende kiscsajt akit végre megdughatsz...ki tudja mikor lesz az? Csípd ki magad, menj el bulizni, és bulin dugj meg egy csajt. Vagy menj el egy prostihoz. Ha dugni akarsz dugj. Felesleges várni. Minek vonnád meg magadtól az élvezeteket? És ez a megbánós dolog is egy marha nagy hülyeség. Mindenki akkor szexeljen amikor lehetősége van rá. Minek megvonni magunktól a jót?
2009. máj. 29. 00:42
 7/9 anonim válasza:
79%
Szerintem az előttem lévő hozzászólás a hülyeség! Én is 19 vagyok, és 16 évesen vesztettem el. Most van egy barátnőm akinek én vettem el, és látszik rajta ,h jobban örült volna ha vele vesztem el a szüzességem, még ha 19 éves is vagyok! Ismeri azt a csajt akivel én vesztettem el, és megutálta elég szépen! Már én is bánom h nem a mostani barátnőmmel vesztettem el, mert őt nagyon nagyon szeretem! Szal szerintem találj egy olyan lányt akit hosszabb távon is tudsz szeretni és ő is téged, aztán hajrá!
2009. máj. 29. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Hát igen a 00:42-es jó nagy butaságokat ír, még hogy menj el prostihoz??? Minek, hogy utána csak azokat keresd, és ne bírj kialakítani egy normális kapcsolatot? Ne hallgass rá!!! Hidd el örülni fog a barátnőd, ez nem ciki, elhiszem, hogy kívánod a dolgot, de nehogymár prostival vagy egyéjszakás kaland alkalmával veszítsd el!Ne légy buta!!!
2009. máj. 29. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
00:17 vagyok. Normális nő nem választ olyan párt, aki csak azért keresett egy megdugható nőt, hogy tapasztalatot szerezzen. Ez azt üzeni, hogy nem tiszteli a női testet. Ez szexuális környezetszennyezés! Én úgy örültem, hogy a párommal együtt veszthettem el!
2009. máj. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!