Mi erről a vélemény? 14/L
Sziasztok!
14 éves vagyok a barátom 15 éves. Mind a ketten szüzek vagyunk. Már egy ideje tervezzük hogy szeretkezünk, petting még nem volt nem is akarok. De a puncim "salátás" vagy hogy is mondjam, és emiatt nem merem levenni a bugyit...
Neki nem merem megmondani hogy miért vagyok ennyire szégyellős, mert nekem ez ciki. Én is már nagyon kívánom, és nem érdekel hogy "korai", mivel érzem hogy már készen állok rá.
Mi a véleményetek-e felől hogy butaság-e emiatt "nem mernem levenni a bugyit".?
Előre köszi a válaszokat.
Istenem, de ostoba vagy!
14 évesen kívánod? Húúú, hogy oda ne rohanjak. Ugye anyukádnak is elmondod, hogy ilyen komoly kapcsolatod van? Vagy ahhoz már nem vagy elég érett?
Mondhat bárki bármit, egy 14 éves fiatal még nem érett a szexre! Petting nélkül meg igazi mennyország lesz, majd meglásd. Buta liba!
Jezusom -.-"
mi lesz igy a vilaggal ?! :O
15/L
Kimondta hogy nem ismerem 1 éve?
Jó barátok voltunk kb.6éves korom óta -.-
és nem vagyok ribanc., mert nem megb@szatni akarom magam -.-
hé kislány, ne beszélj csúnyán, ettől nem leszel se nagyobb, se menőbb.
és mit mutogatod magad ilyen fiatalon? ruha nélkül. pff.
-ne mondjátok neki hogy babázzon még a végén terhes lesz és akkor babázhat
-am ez a te döntésed
De nem értem, miért raksz fel ide kérdést, ha ugysem érdekel a többiek véleménye?:D
14 éves vagy, akkor 8.osztályos. ugye? vagy 7? Mit akarsz te még szexelni? Hogy aztán mesélhesd a barátnőknek, meg majd oszthatod nekik az észt, és ettől huu de menő leszel;)) na grat. mennyél feküdj le vele, majd megbánod..:// nem értem mit akarsz még 14 évesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!