Én még úgy nem voltam lánnyal, de amúgy állítólag a lányok szerint eléggé kinézek :), na és van egy csaj róla azt kell tudni, hogy egy roh*dt nagy ribi, de olyan szinten hogy 12 évesen vesztette el és azóta hetente legalább 1 pasival. Na és ő felajánlotta nekem , hogy lefekszik velem xd amúgy nem csúnya. Szerintetek? Vagy inkább várjak egy rendes csajra? 1-2 éven belül az is összejöhet valószínűleg. De az se baj ha van egy kis tapasztalatom.
És szerinted a rendes csaj a nyakadba ugrana, ha egy ekkora k*rvárval veszted el a szüzességed? :) A rendes lányoknak a rendes srácok kellenek. Ez van.
2010. aug. 24. 20:39
2/12 anonim válasza:
hát nemtom, ez lyan mintha ku*váznál, csak nem fizetsz érte és el is kaphatsz tőle akármit
am az a része hogy 12 évesen vesztette el, attól még nem ribi :P
de a többi amit írtál, attól már az XD
3/12 anonim válasza:
Feküdj vele, de ne nyald ki és használj gumit mindenképp,nehogy összeszedj valamit
4/12 anonim válasza:
Én kihasználnám az alkalmat, főleg ha nincs most barátnőd, akit megcsalj.
2010. aug. 24. 20:47
5/12 anonim válasza:
Hát, ahogy gondolod, mert mint tudjuk, csak egy nő ribi attól hogy sok pasival szexel, a pasiknak elnézi a társadalom... Amúgy meg nem hiszem h nagy élmény lenne, ki tudja milyen koszos, büdös pasival volt előtted? Meg milyen már az a csaj aki csak úgy felajánlja h lefekszik veled?
Szerintem nem vesztesz semmit ha kihagyod. De ha mégis bevállalod, szerintem gumikesztyűt is húzz...
L21
2010. aug. 24. 20:47
6/12 A kérdező kommentje:
hát amúgy nem írnám ki msn-re az biztos. Amúgy engem se az aggaszt hogy, jaj nem az igazival vesztettem el. Hanem az hogy, mit szólnak majd hozzá az én ismerőseim. köztük is a lányok
2010. aug. 24. 20:48
7/12 anonim válasza:
Hát, a rendes csajokat aztán elfelejtheted egy darabig...
2010. aug. 24. 23:20
8/12 anonim válasza:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:47
Ez nem igaz, férfira is mondják hogy hím ringyó és igenis lenézik sokszor az ilyeneket
2010. aug. 25. 11:39
9/12 anonim válasza:
HA EGY ILYEN RINGYÓVAL VESZÍTEED EL A SZÖZESSÉGED EZ TÉGED MINŐSÍT!BIZTOSAN NEM LENNÉK A BARÁTNŐD,HA TUDNÁM HOGY ILYET TETTÉL ÉS NEM AZ IGAZIRA VÁRSZ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!