Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kihasználjam az alkalmat? Mi...

Kihasználjam az alkalmat? Mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Én még úgy nem voltam lánnyal, de amúgy állítólag a lányok szerint eléggé kinézek :), na és van egy csaj róla azt kell tudni, hogy egy roh*dt nagy ribi, de olyan szinten hogy 12 évesen vesztette el és azóta hetente legalább 1 pasival. Na és ő felajánlotta nekem , hogy lefekszik velem xd amúgy nem csúnya. Szerintetek? Vagy inkább várjak egy rendes csajra? 1-2 éven belül az is összejöhet valószínűleg. De az se baj ha van egy kis tapasztalatom.
2010. aug. 24. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted a rendes csaj a nyakadba ugrana, ha egy ekkora k*rvárval veszted el a szüzességed? :) A rendes lányoknak a rendes srácok kellenek. Ez van.
2010. aug. 24. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

hát nemtom, ez lyan mintha ku*váznál, csak nem fizetsz érte és el is kaphatsz tőle akármit

am az a része hogy 12 évesen vesztette el, attól még nem ribi :P

de a többi amit írtál, attól már az XD

3/12 anonim ***** válasza:
0%
Feküdj vele, de ne nyald ki és használj gumit mindenképp,nehogy összeszedj valamit
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Én kihasználnám az alkalmat, főleg ha nincs most barátnőd, akit megcsalj.
2010. aug. 24. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ahogy gondolod, mert mint tudjuk, csak egy nő ribi attól hogy sok pasival szexel, a pasiknak elnézi a társadalom... Amúgy meg nem hiszem h nagy élmény lenne, ki tudja milyen koszos, büdös pasival volt előtted? Meg milyen már az a csaj aki csak úgy felajánlja h lefekszik veled?

Szerintem nem vesztesz semmit ha kihagyod. De ha mégis bevállalod, szerintem gumikesztyűt is húzz...

L21

2010. aug. 24. 20:47
 6/12 A kérdező kommentje:
hát amúgy nem írnám ki msn-re az biztos. Amúgy engem se az aggaszt hogy, jaj nem az igazival vesztettem el. Hanem az hogy, mit szólnak majd hozzá az én ismerőseim. köztük is a lányok
2010. aug. 24. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a rendes csajokat aztán elfelejtheted egy darabig...
2010. aug. 24. 23:20
 8/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:47

Ez nem igaz, férfira is mondják hogy hím ringyó és igenis lenézik sokszor az ilyeneket

2010. aug. 25. 11:39
 9/12 anonim válasza:
0%
HA EGY ILYEN RINGYÓVAL VESZÍTEED EL A SZÖZESSÉGED EZ TÉGED MINŐSÍT!BIZTOSAN NEM LENNÉK A BARÁTNŐD,HA TUDNÁM HOGY ILYET TETTÉL ÉS NEM AZ IGAZIRA VÁRSZ!
2010. aug. 25. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
hány éves a csaj és te mennyi vagy?
2010. aug. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!